Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε»

Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε»

Όπως αποκάλυψαν, εκείνη που στανοχωρήθηκε περισσότερο για τον χωρισμό τους είναι η Ελένη Βιτάλη - Δείτε βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__11_
Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης παραχώρησαν για πρώτη φορά μία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τη σχέση που διατηρούν μετά το διαζύγιό τους.

Το πρώην ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον γιο τους αλλά και στο πώς αντέδρασε, όταν έμαθε ότι οι γονείς του θα πάρουν διαζύγιο.

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες. Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι. Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε» συμπλήρωσε ο Νίκος Ξύδης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coo0cec5lpkh)

Σε άλλο σημείο, το πρώην ζευγάρι αναφέρθηκε στη μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη, η οποία ήταν ο άνθρωπος που στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους για τον χωρισμό τους, όπως είπαν.

«Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις και ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας» είπε η ηθοποιός με τον Νίκο Ξύδη να προσθέτει:«Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coo0iwb4vrkx)

Τέλος, η Βαλέρια Κουρούπη εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στον γιο τους. «Είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση αλλά είχε βάλει άλλα στο μυαλό του. Σκεφτόταν ότι εγώ μπορεί να έχω κάτι και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος και ότι μάλλον θα χωρίσουμε και ανακουφίστηκε πολύ. Τα παιδιά θέλουν αλήθεια» δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coo0klxy12rd)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη ο πατέρας μετά τη φωτιά στον Κολωνό - Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 5χρονου

280 ακίνητα και €10 εκατ. έχει η Κιβωτός του... Νώε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, «χειροκροτήστε με» λέει στους επικριτές της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης