Γιώργος Χειμωνέτος για Ρούλα Κορομηλά: «Της χρωστάω πολλά, ήταν φοβερό σχολείο»

Γιώργος Χειμωνέτος για Ρούλα Κορομηλά: «Της χρωστάω πολλά, ήταν φοβερό σχολείο»

«Δεν είχα αντιληφθεί ποσό μεγάλη ήταν η ευκαιρία να είσαι πράιμ τάιμ Σάββατο στο πλευρό της» τόνισε ο ολυμπιονίκης - Δείτε το βίντεο

xeimwnetos_koromila
Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά εξέφρασε ο Γιώργος Χειμωνέτος σε συνέντευξή του που προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» ο ολυμπιονίκης στην ποδηλασία έκανε μία αναδρομή στη δεκαετία του ’90 και τη συμμετοχή του στο «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ήμουν εργένης κατά καιρούς και ήμουν φουλ εργένης. Αποφάσισα μεγάλος να κάνω οικογένεια για να είμαι συνειδητοποιημένος. Με την οικογένεια έγινα ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Την πατρότητα τη ζω στο έπακρο και μου αρέσει. Δεν θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να μην ξέρω πως πέρασαν τα παιδικά τους χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου δεν μπορούσα να δω το μωρό από τα κλάματα που έριξα. Η Εύα είναι το άλλο μου μισό» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-conx4kvg4l21)

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Τη δεκαετία του ‘90 περάσαμε πάρα πολύ καλά. Δεν δούλεψα εξωτερικό σαν μοντέλο γιατί ήμουν πάντα μέλος της εθνικής ομάδας. Έκανα και μόντελινγκ και ποδηλασία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα σε καλλιστεία με το Νίκο Παπαδάκη οπού εκείνος βγήκε πρώτος και εγώ δεύτερος. Εμένα και τον Παπαδάκη μας κάλεσε η Ρούλα σε κάστινγκ για το μπράβο και μου είπε ότι ήθελε να δουλέψουμε μαζί. Δεν είχα αντιληφθεί ποσό μεγάλη ήταν η ευκαιρία να είσαι πράιμ τάιμ Σάββατο στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Στην αρχή είχα πει όχι στο Μπράβο γιατί δεν μου έφταναν τα χρήματα. Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο».

Τέλος, ο Γιώργος Χειμωνέτος ανέφερε: «Ετοιμάζω μια οικογενειακή ταξιδιωτική εκπομπή με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου κι ετοιμάζω κάποιες εκδηλώσεις για παιδιά με τίτλο φουλάρουμε ζωή για μια πόλη βιώσιμη».

Φωτογραφία Ρούλας Κορομηλά: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Ρωσία: «Στημένη» η συνάντηση Πούτιν με «μητέρες εφέδρων» - «Ηθοποιοί και μέλη φιλοπουτινικών οργανώσεων ανάμεσά τους»

Κατάρ: Χίλιες και μία... business ύψους 400 δισ. ευρώ σε όλο τον κόσμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης