Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έφυγε με δάκρυα από το πλατό - «'Εχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έφυγε με δάκρυα από το πλατό - «'Εχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία»

«Τρώω μπούλινγκ μια βδομάδα τώρα, γιατί δεν λέω το όνομά του» είπε σχετικά με τον άνδρα που τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν κάποια χρόνια

mavrikios_mavrikiou__2_
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν μια τηλεοπτική εμφάνιση και το θέμα της συζήτησης φαίνεται πως επηρέασε ιδιαίτερα τον θεατρικό παραγωγό.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ο καλλιτέχνης «λύγισε», όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες», είπε αρχικά.

«Σας λέω τη δική μου εμπειρία, έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Για να μην πω για χρήματα. Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-constpcbfldd)

Τόνισε επίσης, πως αυτό είναι και το νόημα των καταγγελιών που έχουν γίνει σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Να εντοπιστούν όσοι είναι ακόμα ελεύθεροι.

«Όλοι αυτοί που κατήγγειλαν, ταλαιπωρούνται να αποδείξουν αυτό που τους συνέβη και όλοι είναι ελεύθεροι. Ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί είναι ένα νέο παιδί να είναι καλωδιωμένο και να καταγραφεί η συνομιλία», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια, μέχρι και σήμερα βλέπει τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σε διάφορες πρεμιέρες και γκαλά. «Τον βλέπω, αλλά δεν μιλάμε. Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να τα έλεγα στον αέρα, ώστε να αρχίσει μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί», σημείωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Κλείσιμο
Τέλος, εξήγησε τον λόγο που δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται μπούλινγκ, επειδή δεν αναφέρει το όνομα του άνδρα, από τον οποίο δέχτηκε παρενόχληση.

«Ήμουν ένα παιδί που είχα έρθει από την Κύπρο και δεν είχα κανέναν. Μόνο με τους γονείς μου μιλούσα από το τηλέφωνο. Εκείνους είχα μόνο να με στηρίζουν και όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν να μην το πω, γιατί δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία. Τρώω μπούλινγκ μια βδομάδα τώρα, γιατί δεν λέω το όνομά του», είπε κλείνοντας και έφυγε από το πλατό.


Ειδήσεις σήμερα:

Με πιο βαριές κατηγορίες απολογείται ο 26χρονος μετά το θάνατο 21χρονης φοιτήτριας

Διαδηλώσεις στην Κίνα κατά του lockdown: Φόβοι για νέα Τιενανμέν καθώς φουντώνει η οργή των πολιτών

Κιβωτός του Κόσμου: Θρίλερ με τον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης