Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Έχω δεχτεί πολλή κατακραυγή για το γυμνό

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Έχω δεχτεί πολλή κατακραυγή για το γυμνό

Η Didi μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα που την οδήγησε στο Big Brother, αλλά και τις γυμνές της πόζες στα social media

afroditi_gerokonstanti
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αποχώρησαν από το J2US και έδωσαν συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι δύο πρώην παίκτες του μουσικοχορευτικού σόου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark« και μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ή αλλιώς Didi, όπως έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παρελθόν στο Big Brother, μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τις γυμνές της πόζες στα social media.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-conpd0xt001l)

«Στο Big Brother πήγα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Νόμιζα ότι θα κερδίσω. Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση, κάνει πράγματα που μετά θεωρεί ότι δεν χρειάζονταν. Δεν θέλω να μετανιώσω τις κινήσεις μου, κάτι έχω πάρει από αυτές, μαθαίνω από αυτές. Εξελίσσομαι, αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά τα λεφτά», είπε αρχικά.

«Είχα κι εξακολουθώ να έχω οικονομικό πρόβλημα κι αυτό θα λυθεί, όπως λύνεται πάντα όλα αυτά τα χρόνια, ήμουν ξεκάθαρη εξ' αρχής με αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στο επάγγελμά της ως plus size μοντέλο και τις γυμνές πόζες που έκανε για ζωγράφους.

«Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πράγμα που ήταν πολύ ωραίο. Δυστυχώς, έχω φάει πολλή κατακραυγή για αυτό, γιατί ο κόσμος δεν αναγνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γυμνό και είναι… Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε, στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και εγώ με το Youtube, απλά δεν είμαι πολύ συνεπής, γιατί είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-conool1w2roh)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Με πιο βαριές κατηγορίες απολογείται ο 26χρονος μετά το θάνατο 21χρονης φοιτήτριας

Διαδηλώσεις στην Κίνα κατά του lockdown: Φόβοι για νέα Τιενανμέν καθώς φουντώνει η οργή των πολιτών

Κιβωτός του Κόσμου: Θρίλερ με τον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης