Χρίστος Αντωνιάδης και Αφροδίτη Τσώνου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Χρίστος Αντωνιάδης και Αφροδίτη Τσώνου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

«Από εδώ και πέρα η ζωή μας θα είναι πιο όμορφη, πιο ευχάριστη, πιο δημιουργική» ήταν μερικά από τα πρώτα λόγια του ζευγαριού

Adoniadis__1_
Η Αφροδίτη Τσώνου και ο Χρίστος Αντωνιάδης, πήραν εξιτήριο, χθες 26 Νοεμβρίου, από το μαιευτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τα δίδυμα αγόρια τους, που ήρθαν στον κόσμο την περασμένη Τετάρτη.

Έξω από το μαιευτήριο βρισκόταν και η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», η οποία συνάντησε το ζευγάρι, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τώρα αρχίζει το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό με αυτούς τους λεβέντες, αυτά τα παλικάρια. Από εδώ και πέρα η ζωή μας θα είναι πιο όμορφη, πιο ευχάριστη, πιο δημιουργική. Ήταν σαν να έχει γεννηθεί για να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Διέπρεψε η γυναίκα μου, είναι η καλύτερη. Νομίζω τα παιδιά μοιάζουν και στους δυο αλλά θα τα πούμε σε 5-6 μήνες που θα φανεί» ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Εγώ είμαι σοκαρισμένη. Νομίζω ότι έχω ερωτευθεί ξανά από την αρχή τον Χρίστο, τους γιους μας. Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά που υπάρχει νομίζω στον κόσμο» είπε με τη σειρά της η Αφροδίτη Τσώνου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-comxd5n0qj2h)

Η πρώτη ανάρτηση του Χρίστου Αντωνιάδη 
Μετά από πολλές δυσκολίες, το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο Χρίστος Αντωνιάδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, δύο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, μία με την σύζυγό του και μια των νεογέννητων παιδιών του θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον γιατρό μας Δημήτρη Γιακουμακο, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας. Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του. 

Κλείσιμο
Christos_Adoniadhs

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Το ντέρμπι για το One Love στο Μουντιάλ - Και στο τέλος διαμαρτύρονται οι Γερμανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης