Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη

«Είπαμε πολύ ωραία πράγματα και αλήθειες» είπε για τη συνάντηση 26 χρόνια μετά τον «Πρωινό Καφέ»

Koromhla
Η Ρούλα Κορομηλά έκανε τις δηλώσεις της, με αφορμή τη χθεσινή τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από 26 χρόνια.

Οι δυο παρουσιάστριες συναντήθηκαν χθες, 25 Νοεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησαν για όλα. Αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα και θυμήθηκαν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά δεν έχασε την ευκαιρία να προσκαλέσει την Ελένη Μενεγάκη, να συμπαρουσιάσουν μια από τις εορταστικές εκπομπές του «Σπίτι με το MEGA» με τη δεύτερη να μην απαντά ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία σχολίασε τη χθεσινή συνύπαρξη: «Ήταν πολύ γλυκιά, πολύ τρυφερή και πολύ ωραία αυτή η συνύπαρξη. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Μιλήσαμε και στο καμαρίνι, και πριν και μετά. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα και αλήθειες. Δεν παρομοίασα τίποτα, είπα μόνο ότι εμείς δεν είχαμε κόντρα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Όσο για το αν θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη στο “Σπίτι με το Μega” απάντησε: «Να μην κρατάμε και μια έκπληξη;»

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-com3q7vdavah)
Κλείσιμο


Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη 
Με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τονίζοντας πως ήταν μια συνάντηση που δεν πίστευε πως θα γίνει αλλά και πως ό,τι ειπώθηκε σε αυτή, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

«Ήταν για μένα μια μέρα που δεν πίστευα ότι θα προκύψει και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, κλείστηκε πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά δυο λεπτά. Νομίζω ότι τη σημερινή ημέρα για κάποιο λόγο και οι δυο μας, την χαρήκαμε πολύ. Έχασα τον ύπνο μου πραγματικά. Ξύπνησα στις 3.30.

Όταν ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια διαδρομή τόσο μεγάλη, μια σπουδαία διαδρομή την οποία σέβομαι και θαυμάζω, δε μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω λοιπόν να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και έτσι όπως της αξίζει. Εννοείται ότι ξύπνησα και δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα και ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά.

Δείτε το βίντεο 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-com4n3utuigp)


Δεν έχω αίσθηση του τι βγήκε προς τα έξω από αυτό που κάναμε. Πιστεύω πως αυτοί που βλέπουν κάποια χρόνια τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και τις δυο και ξέρουν πως αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που μια φορά συμβαίνει. Αν το πετύχεις, το είδες. Από τη σημερινή μας κουβέντα κρατάω πάρα πολλά.

Για μένα είναι και τα λόγια που είπαμε στα διαλείμματα και οι πλάκες που κάναμε, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε αφού έκλεισε η εκπομπή. Με περίμενε για να πούμε δυο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια. Θέλω να το ξέρετε, γι’ αυτό και σταματάω να σας μιλήσω, ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας και ό,τι σκέψεις έκανα και ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό, τασ είπα όπως ήταν. Το ίδιο και εκείνη.

Αισθανθήκαμε και οι δυο ασφαλείς λόγω του σεβασμού που έχει η μια προς την άλλη. Δε τη σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια μια τέτοια συνάντηση γιατί δεν πίστευα ότι θα συμβεί. Θέλω να κάνω για τη Ρούλα κάτι που να της γυρίσω πίσω αυτό που έκανε εκείνη για μένα. Δε ξέρω αν αυτή είναι η στιγμή μας αλλά, θέλω να κάνω κάνουμε κάτι που να βρεθούμε μαζί αλλά όχι πια μιλώντας η μια με την άλλη, αλλά με έναν άλλο τρόπο. Αφού είμαστε και οι δυο στο ίδιο κανάλι, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.

Θέλω όμως να πω κάτι για ό,τι είπαμε. Επειδή ξέρω ότι από τον κόσμο που το βλέπει υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν δικές τους σκέψεις και δικά τους πράγματα στο μυαλό τους, τα μυαλά τους δεν είναι τόσο ήρεμα, ό,τι είπαμε σήμερα αφορούσαν εμένα και τη Ρούλα και κανέναν άλλον» σχολίασε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σακίλ Ο' Νιλ: Απαιτεί από τα παιδιά του να αποδείξουν την αξία τους με σκληρή δουλειά


Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Ρον Ντε Σάντις και όχι τον Τραμπ στις εκλογές του 2024


Βόλος: Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο στις Μικροθήβες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης