Φάνης Μουρατίδης για «Maestro»: «Δέχτηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο»

Φάνης Μουρατίδης για «Maestro»: «Δέχτηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά, αλλά και στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη 

fanis_mouratidis
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε ο Φάνης Μουρατίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς του MEGA «Maestro», στη φιλία του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ αποκάλυψε πόσο απολαμβάνει να νιώθει... κακομαθημένος όταν είναι με τη μητέρα του.

Ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε περήφανος που το «Maestro» θα μπει στο Netflix και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του “Maestro”. Με κάνει να νιώθω περήφανος που η σειρά μπήκε στο Netflix και χαρούμενος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, γιατί το αξίζει. Ήμουν στον δρόμο όταν με πήρε ο Χριστοφόρος και μου πρότεινε τον ρόλο. Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο», ανέφερε ο ηθοποιός. Και συμπλήρωσε: «Χάρηκα πολύ που υποδύομαι έναν δραματικό ρόλο. Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση το τι κάναμε χθες, δεν θα με σκεφτεί εύκολα κάποιος για δραματικό ρόλο. Δεν είμαι φύσει, αλλά θέσει κωμικός. Θαυμάζω όσους λένε ότι η κωμωδία είναι εύκολη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coehwmfanatd)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου, την οποία ανέκαθεν θαύμαζε.

«Αυτό που χάρηκα στη συνεργασία μου με την Χάρις Αλεξίου είναι ότι δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Αντιθέτως, ενισχύθηκε η εικόνα μου για εκείνη. Είναι υπέροχο να γνωρίζεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις και να σου δίνει 10 λόγους παραπάνω για να τον θαυμάζεις», δήλωσε.

Ο Φάνης Μουρατίδης εξομολογήθηκε επίσης ότι περνάει πολύ καλά με τους γιους του και θέλει να χαρεί όλες τις στιγμές μαζί τους. Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγό του, τόνισε πως δεν τον αφορούν ιδιαίτερα, τον απασχολεί μόνο η επίπτωση που μπορεί να έχουν στα παιδιά του.

Κλείσιμο
Για τη φιλία που τον συνδέει με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον συμπρωταγωνιστή του στη θεατρική παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης», ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε ότι:

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι σπάνιο πλάσμα. Eίμαστε φίλοι από το 2005, μιλάμε ώρες στο τηλέφωνο. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, άνθρωπος και συνεργάτης. Είναι πάντα με το χαμόγελο και τον γλυκό λόγο, ακόμα και στις πιο σκληρές στιγμές», δήλωσε.

Ο Φάνης Μουρατίδης παραδέχτηκε πως το σημαντικότερο είναι οι σχέσεις και οι άνθρωποι που τον διαμόρφωσαν.

«Όταν πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη προσπαθώ να βρεθώ με όλους τους φίλους μου, συμμαθητές από το σχολείο, καθηγητές και συμμαθητές από την δραματική σχολή. Οι συμμαθητές μου στην Γ’ Λυκείου μου είπαν ότι έχω ταλέντο και με παρότρυναν να ασχοληθώ με την υποκριτική», είπε.

Για τη σχέση του με τη μητέρα του, εκμυστηρεύτηκε πως: «Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου, μαζί της νιώθω ξανά παιδί. Όσο είμαι με την μαμά μου ξαναγίνομαι κακομαθημένος», δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η απώλεια της αδελφής του, σε μικρή ηλικία, τον σημάδεψε, ενώ αισθάνθηκε πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών του.


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης