Δέσποινα Βανδή: Η τραγουδίστρια χέρι-χέρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δείτε φωτογραφίες

Δέσποινα Βανδή: Η τραγουδίστρια χέρι-χέρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του και δεν διστάζει να εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του 

vandi-bisbikis
H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την επιστροφή τους από ταξίδι, ενώ η τραγουδίστρια αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Έναστρον με τις MELISSES.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του και οι δύο τους δεν διστάζουν να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους.

Η προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και με κάθε ευκαιρία η τραγουδίστρια εξομολογείται τον έρωτά της για τον ηθοποιό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός κρατιόντουσαν από το χέρι και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος, έμειναν κοντά ο ένας στον άλλο. Mε γκρι τζιν, μπλέιζερ, μπλούζα και παπούτσια με λεοπάρ λεπτομέρεια η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο, ενώ έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της. 

Δείτε τις φωτογραφίες 
Bibikis___3__2
Bibikis___2__2
Bibikis___4__2
Bibikis___5__2
Bibikis___6__2
Bibikis___1__2

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω. Ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς. Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι» είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Δέσποινα Βανδή.


NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λαβρόφ απάντησε με μπλουζάκι και βερμούδα στα δημοσιεύματα για καρδιακό επεισόδιο

Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

«Χρυσή» φοροδιαφυγή από γνωστό ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης