Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του - «Οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ πιο καθαρά»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του - «Οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ πιο καθαρά»

Ο γνωστός make up artist και η αγαπημένη του ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν  μετά από ένα μήνα γνωριμίας, όμως κάποιες διαφωνίες άλλαξαν τα σχέδιά τους

konstantinos-emmanouil__1_
Ακυρώθηκε ο αρραβώνας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη σύντροφό του, Νάνσυ.

Ο γνωστός make up artist διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την κοινή του φωτογραφία με τη Νάνσυ, γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά στο κοινό του.

Οι ακόλουθοί του ξεκίνησαν αμέσως να τον ρωτούν για ποιο λόγο διέγραψε την ανάρτησή του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως εκείνος και η σύντροφός του έχουν τις διαφωνίες τους. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

Σε story που δημοσίευσε στο προφίλ του, εξήγησε πως οι διαφωνίες αυτές τον έκαναν να σκεφτεί πιο καθαρά και να ακυρώσει τον αρραβώνα του, που θα πραγματοποιούταν σε δύο ημέρες στο Λονδίνο.

«Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας», έγραψε.

Δείτε τα story: 

εμ

εμ2


Ειδήσεις σήμερα

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα

Viral βίντεο: Καλλονή φίλαθλος «τρέλανε» τον σπορτσκάστερ - Άρχισε να τραγουδάει σε ζωντανή μετάδοση

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Νίκαια - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης