Love Island: Ποιοι είναι οι παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι

Love Island: Ποιοι είναι οι παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι

Απόψε στις στις 23:15 στον ΣΚΑΪ, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

love-island-telikos1
Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει απόψε το ριάλιτι γνωριμιών «Love Island» του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τέσσερα ζευγάρια, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 23:15 και τα ζευγάρια που έχουν απομείνει είναι: Αναστασία και Γιώργος, Χριστίνα και Αλέξανδρος, Μαρία και Αργύρης, Φάνης και Νίκη.

Love Island - Τελικός |  Trailer | 05/11/2022

Όλοι οι παίκτες πέρασαν από αρκετές δοκιμασίες, ωστόσο οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ήδη, πως ναι μεν θα χαρούν με το χρηματικό έπαθλο, όμως είναι ήδη κερδισμένοι, αφού κατάφεραν να βρουν στο παιχνίδι, το άλλο τους μισό. Η σχέση της Αναστασίας με τον Γιώργο δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, η επιμονή του όμως κατάφερε τελικά να την πείσει, πως αξίζει να είναι μαζί και πλέον είναι πολύ αγαπημένοι. Η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο, είναι από τα «παλιά» ζευγάρια της βίλας. Η Μαρία ήταν λίγο πιο διστακτική με τον Αργύρη στην αρχή, σύντομα όμως κατάλαβε πως αυτή η σχέση έχει τις καλύτερες προδιαγραφές. Τέλος, το νεότερο ζευγάρι του ριάλιτι, είναι η Νίκη με τον Φάνη, που αν και «φρέσκο», είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τη σχέση που ξεκίνησαν και εκτός Τενερίφης.
love-island-telikos
Κλείσιμο

Ποιοι είναι όμως οι παίκτες του τελικού και τι δήλωναν κατά την είσοδό τους στο «Love Island»

Αναστασία Σιδηροπούλου και Γιώργος Γεωργίου
Η Αναστασία είναι 23 ετών και διατροφολόγος. Μένει στην Αθήνα, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει έναν δίδυμο αδελφό. Σπούδασε διατροφολογία, ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο στίβο ενώ πλέον κάνει βάρη και kick boxing. Δηλώνει κοινωνική, νευρική αλλά ρομαντική ψυχή... Τραγουδάει, ακούει μουσική και της αρέσει να γράφει τις σκέψεις και τις ανησυχίες της. Για να δούμε τι θα σημειώσει στο ημερολόγιο του Love Island - καρδούλες ή ποιήματα για τον ανεκπλήρωτο έρωτα; Δεν τη συγκινεί η εξωτερική εμφάνιση θέλει όμως ο άλλος να είναι γυμνασμένος και ψηλός για να μπορεί να φοράει τα τακούνια της «ξέγνοιαστη». Το ιδανικό ταίρι οφείλει να είναι ειλικρινές απέναντί της αφού το ψέμα και η πονηριά είναι από τα αμαρτήματα που η Αναστασία δεν συγχωρεί.
love-island-1

Ο Γιώργος είναι 21 ετών και εργάζεται ως barista. Μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές και 1 ανιψάκι που του «έχει πάρει το μυαλό». Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης αλλά δεν πήγε ποτέ. Είναι της άποψης «μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε» και για αυτό έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Ηθοποιός σε escape room, barista, υπάλληλος σε βενζινάδικο, security και πολλές άλλες. Ως hobby του έχει την καλλισθενική γυμναστική αλλά και τα escape rooms. Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο του έρωτα στο Love Island; Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση αν του αρέσει μια κοπέλα ενώ τον εξιτάρει να βρίσκουν όμορφη την κοπέλα του. Είχε μια σχέση η οποία όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ήταν στρατό, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο Love Island ο Γιώργος μπήκε έχοντας ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό του και είναι ανοιχτός για νέες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Χριστίνα Μητσάκου και Αλέξανδρος Κώτσης
Η Χριστίνα είναι 29 ετών και εργάζεται ως yoga instructor. Μένει στην Αθήνα και έχει δύο μεγαλύτερους αδελφούς. Θεωρεί την ανεξαρτησία μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της. Ασχολήθηκε με το μπαλέτο από 6 ετών, έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά δεν εργάστηκε ποτέ στον τομέα της. Ήταν υπάλληλος σε εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων όταν πριν από 4 χρόνια μπήκε στη ζωή της η yoga η οποία τον τελευταίο χρόνο αποτελεί το κύριο επάγγελμά της. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν δυναμική και καλό παιδί. Η ίδια δηλώνει «easy going» και ευπροσάρμοστη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνει τον χαρακτήρα της ή δεν λέει όσα θέλει να πει. Πιστεύει πως ό,τι είναι γραμμένο να συμβεί, θα συμβεί. Στον σύντροφό της αναζητά τη χημεία, θέλει να είναι ανοιχτόμυαλος και να έχει τη διάθεση να εξελίσσεται. Για να διεκδικήσει κάποιος μία θέση στην καρδιά της θα πρέπει να μη λέει ψέματα, να μην «έχει μάτια για άλλη», να είναι χωρατατζής και να μην έχει «καβούρια στις τσέπες του». Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι single μετά από μια σχέση 5 ετών. Το φλερτ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και δηλώνει: «Το φλερτ μου αρέσει σαν αίσθηση, είναι σαν την αγάπη».
love-island-56454

Ο Αλέξανδρος είναι 34 ετών και μοντέλο. Μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει 2 αδέρφια, την Ευγενία και τον Θοδωρή ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο. Συχνά τον μπερδεύουν με τον αδερφό του με τον οποίο διατηρεί μια υπέροχη σχέση. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, το personal training και τις επιχειρήσεις. Δηλώνει υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας «παλαιάς κοπής». Του αρέσουν οι σχέσεις αν και η τελευταία μεγάλη του σχέση, η οποία διήρκησε 5 χρόνια, τελείωσε πριν από 6 χρόνια. Για να κερδίσει ένα κορίτσι την καρδιά του θα πρέπει να του προσφέρει αγάπη και τρυφερότητα καθώς ο ίδιος είναι ντροπαλός και ευαίσθητος. Δεν εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποζητά να «ενωθεί» με μια κοπέλα συναισθηματικά και ψυχικά. Ο λόγος που πήγε στο ριάλιτι ήταν γιατί έχει να κάνει σχέση 5 χρόνια και ήθελε να πέσει και πάλι στη… μάχη του φλερτ.

Μαρία Αστόγλου - Αργύρης Φράγκος
Η Μαρία είναι 22 ετών και φοιτήτρια φυσικοθεραπείας. Γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει μια μικρότερη αδερφή. Σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί ειδική σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως barwoman. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά hobbies όπως η κολύμβηση, η ιππασία, η μουσική και το tae kwon do όπου είναι και πρωταθλήτρια. Διατείνεται πως είναι η ψυχή της παρέας, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να περνάει καλά με τους ανθρώπους γύρω της. Ο τέλειος άντρας πρέπει να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο βλέμμα και στυλ, να είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός, ειλικρινής και διασκεδαστικός! Ένα όμως πρέπει να θυμάται ο άντρας που θα την διεκδικήσει, σιχαίνεται το ψέμα. Αν και είναι άνθρωπος των σχέσεων, απολαμβάνει το φλερτ! Η τελευταία της σχέση κράτησε 2 χρόνια αλλά τελείωσε άδοξα όταν κατάλαβε ότι το αγόρι της την απατά. Στο εγχείρημα του Love Island η Μαρία δεν ήταν μόνη της. Η μαμά της είχε ενθουσιαστεί και ήταν πολύ υποστηρικτική.
love-island-5624

Ο Αργύρης είναι 22 ετών και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στο Σικάγο και από το 2004 μένει με τους γονείς και τα τρία του αδέλφια στη Σάμο. Σπούδασε Business Management στην Αθήνα και πλέον εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Δηλώνει «η χαρά της ζωής» μιας και είναι συνεχώς χαρούμενος, με φουλ θετική ενέργεια και διάθεση, θέλει να γελάει και να περνάει καλά. Σε μία σχέση επιζητά την ένταση και την εναλλαγή συναισθημάτων και θέλει η σύντροφός του να τον διεκδικεί έντονα. Δεν του αρέσουν τα cool και συγκρατημένα κορίτσια. Η πιο σοβαρή του σχέση κράτησε εννέα μήνες. Είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στο φλερτ και δεν είναι μαθημένος στις «χυλόπιτες». Στο εγχείρημα του Love Island, ούτε ο Αργύρης δεν ήταν μόνος του, αφού η μητέρα του ήταν εκείνη που επέμενε να πάει λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «That's my boy, είναι για σένα αυτό».

Νίκη Ηλιοπούλου και Φάνης Παπαδόπουλος
Η Νίκη είναι 33 ετών και εργάζεται ως φωτογράφος και φωτομοντέλο.
Μένει στην Αθήνα, έχει μια μικρότερη αδερφή και έχει πάρει πτυχίο ως επισκέπτης υγείας. Είναι μια πολύ δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα η οποία δουλεύει στην υποδοχή σε Ιδιωτική Κλινική. Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη φωτογραφία και στο μόντελινγκ. Ως άνθρωπος δηλώνει ψυχαναγκαστική και των άκρων. Όποιος άντρας την διεκδικήσει θα πρέπει να έχει υπομονή στα ραντεβού αλλά και να την έχει πάντα «χορτάτη και ξεκούραστη» καθώς η Νίκη δεν τα πάει καλά με τον χρόνο και νευριάζει όταν πεινάει και όταν είναι κουρασμένη. Είναι κοινωνική, βάζει πάντα τη λογική μπροστά και όχι το συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη και δοτική. Ο δρόμος για την κατάκτηση της καρδιάς της δεν θα είναι εύκολος καθώς θέλει ο άντρας να την διεκδικήσει πολύ γιατί εκείνη όσο και να θέλει κάποιον δεν κάνει κίνηση. Οι «γόηδες» την αφήνουν αδιάφορη. Είναι παιδί «των σχέσεων» ωστόσο δεν έχει κάνει πολλές. Η τελευταία σχέση της κράτησε 5 χρόνια. Έρχεται στο Love Island γιατί θεωρεί ότι είναι μια καλή περίοδος να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση.

love-island-56255

Ο Φάνης είναι 31 ετών, εργάζεται ως bartender στη Ρόδο και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και έχει περάσει από την θέση του barista και του bartender, το οποίο είναι ένα επάγγελμα που αγαπά πολύ. Η μεγάλη του αγάπη ήταν για πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο, όπου κατάφερε να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι την ηλικία των 22. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ανακάλυψε το Tik Tok, κατόπιν παρότρυνσης της τότε κοπέλας του. Μέσω αυτού, ανακάλυψε και το Love Island. Στην πορεία απέκτησε πάνω από 100.000 ακολούθους και έτσι πλέον θεωρεί το Tik Tok δεύτερο επάγγελμά του. Μέσα από το Tik Tok κατάφερε να κάνει περισσότερο κόσμο να γελάει. Αυτό είναι και ο σκοπός της ζωής του, θέλει να κάνει τον κόσμο να χαμογελά. Ο Φάνης έχει κάνει 3 μεγάλες σχέσεις στην ζωή του και γενικά είναι σταθερός τύπος και «σχεσάκιας». Αυτό που μπορεί να τον απομακρύνει από μία κοπέλα είναι το να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα για εκείνον. Το «Love Island» ήταν ένα στοίχημα για εκείνον: «Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις» υποστηρίζει ο ίδιος και νιώθει έτοιμος να τον βρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης