Αυτή και πολλές ακόμη νύχτες μένουν

Το καλό προϊόν ακόμη κι αν χρειαστεί χρόνος, θα τον βρει τον δρόμο του…

TV_nychta
Δεν με εκπλήσσουν τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Ηταν θέμα χρόνου να πιάσει ρυθμό, να ξετυλίξει το κουβάρι της γοητευτικής και αχαλίνωτης νύχτας, της διάχυτης «καψούρας» και του παράφορου έρωτα πλαισιωμένου από στίχους του νταλκά και του πόνου. Τα μπουζούκια, τότε τουλάχιστον, δεν ήταν τόπος για stories αλλά τόπος που γραφόταν ιστορία. Χθες η σειρά κυριάρχησε ως η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με ποσοστό 24,5% στο δυναμικό κοινό, 25,2% στο σύνολο και 1.724.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Pas mal, Βασίλη Μπισμπίκη. Αξιζε το φιλί.

αυτη_η_νυχτα_μενει

Πρεμιέρα για το «Βινύλιο» αύριο με την ομάδα του Αντώνη Κανάκη να σπάει τα οντέρ στις 8 με το «Ράδιο Αρβύλα».

Πρεμιέρα και για την Ρούλα Κορομηλά το Σάββατο με το «Σπίτι με το Mega» και καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα. Όχι τυχαίο καθώς τις δύο κυρίες τις συνδέει στενή φιλία και πολλά ακόμη. Η Ρούλα έκανε την κατάλληλη επιλογή. Όπως της ταιριάζει. Με διακριτικότητα, με θωράκιση και διακριτική λάμψη. Είναι η κορυφαία. Αναμφισβήτητα και το έχει αποδείξει και με το ήθος της.

Σπίτι με το MEGA | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Σάββατο 5/11, 21:00 (trailer)

Η κόντρα Τσαλίκη με Γρηγόρη και Ναταλί πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τηλεοπτικό θέαμα. Γιώργο, σε εκτιμώ πολύ αλλά νομίζω ότι κάπου παρατράβηξε όλο αυτό. Οσο για τα παιδιά, είναι άδικο όλο αυτό. Εχουν ήθος και, όπως έχω ξαναπεί, όταν ζητήσεις κάτι στο έχουν δώσει πριν βάλεις ερωτηματικό… Είναι εξαιρετικοί γονείς, άξιοι συνάδελφοι και, για να το ελαφρύνουμε λίγο, ο Γκουντάρας είναι τεράστιος ψήστης και ψυχάρα. Ηρεμα και όμορφα προχωράμε όλοι.

Σήμερα γάμος γίνεται στον «Σασμό» και ο Μαθιός και η Βασιλική θα εκπληρώσουν το μεγάλο όνειρό τους, το οποίο γίνεται πραγματικότητα μετά από χρόνια. Λαδώστε τα κοντέρ εκεί στον Alpha, θα σπάσουν απόψε…

Κλείσιμο
sasmos__31__2

"Πολλές φορές πρέπει να αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι είναι πως όταν μας φτύνει ο κόσμος δεν ψιχαλίζει, όπως λέμε πάντα αλλά μας φτύνει ο κόσμος". Όπως τα λες, Γιώργο Λιάγκα μου. Ακριβώς έτσι.

Το κουίζ εχθές σημείωσε μεγάλη επιτυχία και πολλές ήταν οι πιέσεις προκειμένου να αποκαλύψω τα ονόματα. Θα σεβαστώ τους συναδέλφους και δεν θα το κάνω. Θα πω μόνο τα κανάλια. Mega και Star.

Σήμερα έχουμε καινούριο. Ποια παρουσιάστρια πιστεύει ότι θα παρουσιάσει πρότζεκτ στις αρχές του 2023 αλλά δεν προβλέπεται, καθώς καλή της φίλη, την «έφαγε στην στροφή»;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης