Γιώργος Νούσης για τον ρόλο του στον «Παράδεισο των κυριών»: «Ο Πάρης είναι μια οριακή προσωπικότητα»

Γιώργος Νούσης για τον ρόλο του στον «Παράδεισο των κυριών»: «Ο Πάρης είναι μια οριακή προσωπικότητα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, αλλά και  τη σχέση του με την Αμαλία (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

giorgos-nousis
Στα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και συνάντησε τον Γιώργο Νούση.

Ο Πάρης, ο γιος της Όλγας και του Αποστόλη Βασιλείου στη σειρά, μίλησε για τον ρόλο του, τη Δούκισσα Νομικού, τα social media και τον Μάρκο Σεφερλή.

Για τη σχέση του με την Αμαλία (Νατάσα Εξηνταβελώνη): «Η Αμαλία δεν θα έπρεπε να πει ναι σ’ έναν άντρα που την κακοποίησε σεξουαλικά, αλλά οι συνθήκες γενικότερα μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια αδιέξοδα.. Από κάτι θα πιεστεί.. Δεν ξέρω αν θα πει ναι, στον γάμο.. Η ηθική δικαίωση που θα θέλαμε και να τιμωρηθεί ο βιαστής, δε θα συμβεί με τον τρόπο που θα θέλαμε… Δεν ξέρω αν η Αμαλία θα συγχωρέσει τον Πάρη, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συγχωρεθεί ποτέ».

Γιώργος Νούσης [Πάρης Βασιλείου | Ο παράδεισος των κυριών] | Super Κατερίνα | 2/11/2022

Για τον ρόλο του: «Ο Πάρης είναι μια οριακή προσωπικότητα. Είναι πιο ιδιαίτερο, πιο γκρίζα ζώνη. Δεν ξέρω πόσο θα τα καταφέρνω μέχρι τέλους και πόσο θα δικαιωθώ με τις επιλογές που θα κάνω. Μαθαίνω την πράξη της αφαίρεσης σε ακραία συνθήκη, θα έλεγα».

Κλείσιμο
Για το θέατρο και τη συνεργασία του με την Δούκισσα Νομικού: «Δεν την είχα δει, δεν ήξερα το πρόσωπό της. Δεν είναι ότι σνομπάρω, με την Δούκισσα συνεργαστήκαμε τέλεια».

Τέλος, μίλησε για παρόμοιους ρόλους με αυτόν που κάνει τώρα, στο γεγονός ότι δεν έχει, πολλά χρόνια, τηλεόραση στο σπίτι του και ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τα social media.

Τι θα δούμε απόψε, στις 20:00

Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε. Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο Αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια.

Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης