Κώστας Παπαδόπουλος για «Ντάνο» και Survivor: «Φοβάται, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος»

Κώστας Παπαδόπουλος για «Ντάνο» και Survivor: «Φοβάται, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στους πιθανούς λόγους που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλει να συμμετάσχει στο All Star Survivor

kostas-papadopoulos
Οι πρώην παίκτες του Survivor έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν ένας ένας στα γραφεία της Acun Media για να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες σχετικά με το All Star Survivor.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως θα απουσιάζει.

«Θα ήθελα να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον «Ντάνο» και δήλωσε πως ο ίδιος θεωρεί ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι, παρά τα όσα λέει. «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnz5x4qqnt8h)

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Μπορεί πχ να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, πιθανόν έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Κεφαλονιά: «Αγώνας» για να σωθεί 2,5 ετών παιδί - Με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στο Ρίο (φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο για αστυνομικό στον Εύοσμο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης