Χριστίνα Λαμπίρη: Ένιωσα προδομένη από τη δουλειά μου

Χριστίνα Λαμπίρη: Ένιωσα προδομένη από τη δουλειά μου

«Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου, είχα γίνει ένας δύστροπος και κακός χαρακτήρας» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος 

Lampiri2121
Η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Η δημοσιογράφος μίλησε από το σπίτι της στη Ραφήνα και αναφέρθηκε σε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τον γάμο της με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, και τόνισε πως τον ερωτεύτηκε παράφορα, ενώ η αγάπη τους είναι δυνατή μέχρι και σήμερα: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Ερωτεύτηκα παράφορα. Είναι τόσο βαθιά η σχέση, που σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου διαφορετικά. Πάει δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη και μου λείπει η παρουσία του». 

Μιλώντας ακόμα για την κόρη της, Μαρίσα: «Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειάς μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα σαν αδερφές. Είναι η απολυτή ευλογία», ενώ σχετικά με το εγγόνι της, η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε ότι είναι πέντε φορές παιδί της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvt3be05ceh)

Σχετικά με την πυρκαγιά που βίωσε κατά τα παιδικά της χρόνια, ανέφερε ότι μαζί με την επιχείρηση που κάηκε, χάθηκε και ολόκληρη η ζωή της οικογένειά της: «Κοιμάσαι το ένα βράδυ και τα ξημερώματα η ζωή σου έχει αλλάξει 180 μοίρες. Την ημέρα της φωτιάς εδώ στην Αθήνα, είδα τις σπίθες και κατέβηκα τρέχοντας κάτω. Μου είπε ο Θανάσης να πάρω αμέσως το αυτοκίνητο και να φύγω». 

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvtbiuv6v5t)

Επιπλέον η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από την τηλεόραση: «Δεν έκανα αυτή τη δουλειά ως περαστική. Μου έχει στοιχίσει η δουλειά μου. Από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να μου κανει πολύ κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου. Είχα γίνει ένας δύστροπος και κακός χαρακτήρας. Εννοείται ένιωσα προδομένη. Όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvtdalhg51d)


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης