Η ανασφάλεια της Συνατσάκη για τα επαγγελματικά της!

Η ανασφάλεια της Συνατσάκη για τα επαγγελματικά της!

Η παρουσιάστρια του MAD, αλλά και του green room στο "Dancing With The Stars 2", η Μαίρη Συνατσάκη δηλαδή, μίλησε στην κάμερα...

Η ανασφάλεια της Συνατσάκη για τα επαγγελματικά της!
Η παρουσιάστρια του MAD, αλλά και του green room στο "Dancing With The Stars 2", η Μαίρη Συνατσάκη δηλαδή, μίλησε στην κάμερα του “Star” για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. «Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση από το κανάλι. Δεν έχουμε μιλήσει για το πώς ενδεχομένως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ξέρω ότι υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να παραμείνω στον ΑΝΤ1, απλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο ακόμα», είπε η Μαίρη, μην επιβεβαιώνοντας, αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν στο πελυρό του Γιώργου Παπαδάκη και της Νάντια Μπουλέ για την πρωινή ζώνη, ή αμέσως μετά σε μια εκπομπή δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο. 

«Ναι, υπάρχει ο φόβος γενικά. Υπάρχει η ανασφάλεια για τα επαγγελματικά του καθένα μας. Οπότε νομίζω ότι ναι κι εγώ αισθάνομαι ανασφάλεια. Δεν είναι τίποτα σίγουρο, σαφέστατα», πρόσθεσε η μελαχρινή παρουσιάστρια, που μεταξύ άλλων είπε τη γνώμη της και για την Ευγενία Μανωλίδου: «Η Ευγενία είναι εξαιρετική σε ό,τι κι αν κάνει. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας, αυτό έχω καταλάβει εγώ. Δεν μπορώ να συγκρίνω καταστάσεις. Είναι που πάντα είχα στο μυαλό μου ότι  εγώ ήμουν στο χώρο αυτό, απλά δεν με ξέρατε , γιατί ήμουν σε μικρό κανάλι.»


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης