Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Θαμπώθηκα όταν την είδα, μου άρεσε πάρα πολύ»

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Θαμπώθηκα όταν την είδα, μου άρεσε πάρα πολύ»

«Αυτός που κάνει πίσω σε μια διαφωνία μας είμαι εγώ, γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος, δεν πέφτει παντόφλα» σχολίασε ο ηθοποιός 

Iordanidhs-Matika__1_
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» που ανεβαίνει φέτος για δεύτερη χρονιά, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Σαφέστατα αυτός που κάνει πίσω σε μια διαφωνία μας είμαι εγώ γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος. Δεν πέφτει παντόφλα» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης με την Θάλεια Ματίκα να συμπληρώνει, πως όταν αποδεικνύεται ότι έχει εκείνη λάθος, το παραδέχεται.


Στη συνέχεια οι δύο ηθοποιοί εξομολογήθηκαν τον έρωτά τους και σχολίασαν ότι μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, ο έρωτας δεν έχει σβήσει.

Κλείσιμο
«Την πρώτη φορά που με πήρε ο Τάσος τηλέφωνο για να μου προτείνει δουλειά, έτσι όπως μου μίλησε, μου είχε πολύ βαριά η φωνή του και σκεφτόμουν, “Τάσος Ιορδανίδης που κάνει και παραγωγές και δεν τον ξέρω στον χώρο; Θα είναι κανένας πολύ μεγάλος σε ηλικία που δεν τα έχει καταφέρει”. Πάω λοιπόν στο ραντεβού και βλέπω έναν πολύ νέο άντρα με ριγέ μπλούζα να μου χαμογελάει, 26 ετών τότε αυτός και λέω “αποκλείεται”. Όταν μου είπε πόσο χρονών είναι σκέφτηκα ότι είναι μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον μικρό μου αδερφό. Δε σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι ειδικά όταν άκουσα το 26. Εγώ ήμουν 30» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.


«Θαμπώθηκα όταν την είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Πρώτα εγώ την είδα ερωτικά» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ το είχα τοποθετήσει στο φιλικό. Γύρισε σε μένα όταν έμαθα ότι άρχισε να βγαίνει με μια άλλη κοπέλα. Τον κάλεσα να έρθει σπίτι να δούμε ταινία και από τότε δεν ξανάφυγε» αποκάλυψε η Θάλεια Ματίκα.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkkzbvwqfl5)

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Το γρηγορότερο χατ-τρικ στα χρονικά της διοργάνωσης και τα 34 γκολ της βραδιάς - Δείτε βίντεο

Ελληνοτουρκικά: Το ΚΥΣΕΑ σήμανε αποδραματοποίηση - Οι εκτιμήσεις Μαξίμου και επιτελείων

Καιρός: «Αγριεύει» από το βράδυ – Αυξημένος ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης