Μιχάλης Ρέππας για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Δεν μπορούμε χωρίς τη φάρσα, θα σκάσουμε»

Μιχάλης Ρέππας για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Δεν μπορούμε χωρίς τη φάρσα, θα σκάσουμε»

Με τη νέα του κωμική σειρά, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, τo δίδυμο της κωμωδίας επιστρέφει στο MEGA και τα κάνει όλα άνω-κάτω στην καθημερινότητα τριών αξιαγάπητων γυναικών

reppas__2_
Το γέλιο το έχουμε ανάγκη και το αναζητάμε περισσότερο από ποτέ στη ζωή μας. Δύο δημιουργικοί άνθρωποι που μας το έχουν χαρίσει άφθονο στο παρελθόν, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, ακόνισαν και πάλι την πένα τους μετά την τεράστια επιτυχία των «Συμπέθερων απ’ τα Τίρανα» για να μας ψυχαγωγήσουν και να μας δείξουν την αστεία πλευρά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Στη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα, οι δύο δημιουργοί πλάθουν τρεις γυναικείους χαρακτήρες που είναι αναγνωρίσιμοι σε όλους και όλες, αλλά τις περνούν από το δικό τους φίλτρο. Η Μαίρη, η Μαίρη και η Μαίρη είναι οι γυναίκες της διπλανής πόρτας, που μπορεί να μοιάζουν με τη μητέρα, την πεθερά, την κολλητή, τη συνάδελφό μας.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη, ενσαρκώνουν με αλάνθαστο κωμικό ένστικτο τις τρεις ηρωίδες της σειράς και πλαισιώνονται από έναν κεφάτο «θίασο», ενώ πολύ γνωστοί γκεστ σε ανατρεπτικές εμφανίσεις συμπληρώνουν τον κόσμο της κάθε Μαίρης.

ΜΑΙΡΗ__ΜΑΙΡΗ__ΜΑΙΡΗ__1_

Περιγράφοντας τη σειρά ο Μιχάλης Ρέππας, αναφέρει: «Θα τη χαρακτήριζα κομεντί, αν και έχει πολλές φαρσικές σκηνές μέσα. Γιατί ο Θανάσης κι εγώ δεν μπορούμε χωρίς τη φάρσα, θα σκάσουμε. Προσπαθούμε να πάμε λίγο πιο κοντά στις πραγματικές γυναίκες που συναντάμε στον δρόμο. Προσπαθούμε να πιάσουμε την αλήθεια όλων υμών των γυναικών που προσπαθούν να συνδυάσουν τα ασυμβίβαστα, να είναι και μαμάδες και θελκτικές και επαγγελματίες και νοικοκυρές».

Κλείσιμο
Οι τρεις ηρωίδες με το κοινό όνομα της νέας κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είναι σίγουρο ότι θα μπουν στην «πινακοθήκη» με τους αξέχαστους ήρωες που έχουν δημιουργήσει οι Ρέππας-Παπαθανασίου στις κλασικές σειρές του MEGA «Τρεις Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν», στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,
η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.


Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης