Φώτης Μεταξόπουλος: Το περιστατικό με τη Βλαχοπούλου που έκανε την Παξινού να σκάσει στα γέλια

Φώτης Μεταξόπουλος: Το περιστατικό με τη Βλαχοπούλου που έκανε την Παξινού να σκάσει στα γέλια

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε για τις σπουδαίες συνεργασίες του και την πορεία του μέχρι σήμερα 

metaxopoulos
Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Μεταξόπουλος και αναφέρθηκε στην πορεία του στον χορό και τις παλιές του συνεργασίες.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά δήλωσε: «Έχω κάνει 80 ταινίες και 150 παραστάσεις».

Όπως είπε, στο παρελθόν του ζητούσαν να ετοιμάσει χορογραφίες πάντα την τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτά, η πίεση του χρόνου δεν τον έκανε να διστάζει, αντιθέτως τον ενεργοποιούσε.

«Το λέω και δεν με πιστεύουν. Με έπαιρναν το προηγούμενο βράδυ και μου έλεγαν "ετοίμασε ένα χορευτικό", ήταν σαν να μου παράγγελναν καφέ. Αλλά έβγαινε έτσι το αποτέλεσμα, διότι όλοι δουλεύαμε με πάθος», αναφέρει.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnfsiix1nedd)

Κλείσιμο
Όσο για τις συνεργασίες του με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του θεάματος, δήλωσε: «Ο Ορέστης Μακρής ήταν αυτός που μου έμαθε ότι η λεπτομέρεια στο θέατρο είναι το παν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Ρένα Βλαχοπούλου: «Χόρευα με τη Ρένα και το σώμα της ήταν λαστιχένιο. Θυμάμαι σε μια θεατρική παράσταση, είχε έρθει η Κατίνα Παξινού στην πρώτη σειρά. Αρχίζω να χορεύω αργεντίνικο τανγκό και πιάνω τη Ρένα, τη γυρίζω ανάποδα κι άρχισε και φώναζε "ωχ, το νεφρό μου, το πόδι μου" και με έβριζε. Η Παξινού από κάτω τη μούτζωνε από το γέλιο».

Μιλώντας για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δήλωσε: «Η Αλίκη δεν ήταν ούτε ηθοποιός, ούτε χορεύτρια ήταν σταρ. Δεν ήθελε δίπλα της άλλη ξανθιά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ηλικία του και τόνισε πως «δεν σκοπεύει να "φύγει" πριν τα 120». «Δεν μπορώ να φανταστώ καν ότι έχω περάσει τα 42. Αισθάνομαι ότι θα φύγω στα 120. Το είπα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη και μου λέει "γιατί βιάζεσαι;"», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης