Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μαυρίδης και Καθάρια δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας στο Asia Express»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μαυρίδης και Καθάρια δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας στο Asia Express»

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε σε σημερινές δηλώσεις του μαζί με την Ιλάειρα Ζήση

mavrikioy-32321
Για την οικειοθελή αποχώρησή τους από το «Αsia Express» μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ενώ αποκάλυψαν και περισσότερα για τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους στο ριάλιτι.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου υποσχέθηκαν να αποκαλύψουν, ποιοι δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους στο παιχνίδι.

Όπως είπαν, ήταν παραπάνω από ένα ζευγάρια που δυσανασχετούσαν μαζί τους, αλλά εκείνοι που κατονόμασαν, ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

Πιο αναλυτικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε:


«Καταρχήν να σας πω είμαστε μία βδομάδα. Σε αυτή τη διάρκεια μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, υπήρχε μια τριβή, όπου εκεί έγιναν όλα. Είναι γεγονότα που έγιναν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Το χειρότερο που συνέβη για μένα και ήμουν πραγματικά έτοιμος να την πάρω να φύγουμε, ήταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι που μπήκε ο Πέτρος και είπε "ξεκινάει αμέσως τώρα". Εκεί λοιπόν μας ζητάει η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε σε ζευγάρι οι παίκτες. Εγώ θυμάμαι ότι πήγα στον Γιώργο τον Μαυρίδη και την Κρίστη και τους λέω παιδιά μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας,; και κατάλαβα ότι δεν θέλανε από τις απαντήσεις, προσπαθούσαν να το αποφύγουν. "ε όχι, ξέρετε επειδή δεν ταιριάζουν τα ρούχα μας" (έλεγαν). όλοι πια είχαν μιλήσει και καταλάβαμε ότι δεν μας ήθελε κανείς».


 «Φάνηκε και η δυσαρέσκεια της παραγωγής» συμπλήρωσε η Ιλάειρα Ζήση.

Μπορεί και εγώ να μην ήθελα αν ήμουν στη θέση τους. όταν μπήκαμε στο παιχνίδι ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά ήμασταν και σε μία άλλη εκπομπή, ήμασταν στην επικαιρότητα σε σημείο αηδίας. Κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι, μας το είπε και η παραγωγή.

Οι δυο τους παραδέχτηκαν ότι ήταν κι άλλοι εκτός από τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια, που δεν τους έδειχναν ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά επέλεξαν να μην δώσουν άλλα ονόματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnfjszkodg01)

Φωτογραφίες άρθρου: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης