Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»

Δείτε σε βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Danos___1__cleanup
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και απάντησε για πρώτη φορά σε όσα ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στον ρόλο που αναμένεται να έχει.

Ο νικητής του ριάλιτι που προβλήθηκε το 2017,  ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετέχει στο «All Star Survivor» ως παίκτης, καθώς έχει υπογράψει κάποιες άλλες συνεργασίες για το 2023, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.
202106170837280_2710_GIORGOS_AGELOPOYLOS_162021
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να έχει στο ριάλιτι επιβίωσης ρόλο coach, o Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πως έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση, αλλά ούτε έχουν αναφερθεί σε χρήματα, ούτε και σε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

«Έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν από δέκα ημέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο “All Star”, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό, γιατί, όπως σας είπα, έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, που δεν σχετίζεται με το Survivor. Σίγουρα έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον “Φύλακα Άγγελο”» εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα συνέχισε τονίζοντας: «Δεν μπορώ να συμμετέχω όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι αλλά επειδή δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας. Στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε το σενάριο μήπως υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι αλλά ειλικρινά εξεπλάγην και εγώ. Άκουσα να λέγονται λεπτομέρειες γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες από εμένα αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε για το τι μπορεί να γίνει. Έμεινε ανοιχτή η συζήτηση, δεν έχουμε μιλήσει ξανά από τότε».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cneo1i3hpai1)

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ντάνος είπε το «ναι» στην παραγωγή του Survivor για την All Star εκδοχή του.

Όπως ανακοινώθηκε δεν θα βρεθεί στο All Star Survivor ως παίκτης, αλλά θα έχει διπλό ρόλο και μάλιστα, φαίνεται ότι η παραγωγή δημιούργησε μία νέα θέση αποκλειστικά για εκείνον, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί στα προηγούμενα Survivors.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο κόουτς ενθάρρυνσης, ενώ θα αναλάβει και ρόλο στην παρουσίαση, ενώ δεν θα είναι συνέχεια στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πηγαινοέρχεται, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cncz5yaycp2h)

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Νέο ντοκιμαντέρ «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης