GNTM: Ο χορός της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο - Δείτε βίντεο

GNTM: Ο χορός της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο - Δείτε βίντεο

Το ριάλιτι μόδας βρίσκεται στο νησί των ανέμων για τις ανάγκες των νέων γυρισμάτων

Kaya
Τις προηγούμενες μέρες, ολοκληρώθηκε τηλεοπτικά το στάδιο των bootcamp του GNTM και σταδιακά οι κριτές πλησιάζουν στην επιλογή των μοντέλων που θα βρεθούν μέσα στο σπίτι του τηλεοπτικού διαγωνισμού μοντέλων. 

Τα γυρίσματα για το ριάλιτι, έχουν προχωρήσει πολύ και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Η παραγωγή του GNTM βρέθηκε στη Μύκονο, για τις ανάγκες των νέων επεισοδίων. Σε βίντεο που εξασφαλίστηκε από το Mykonos Live TV, η Βίκυ Καγιά απαθανατίστηκε να χορεύει στην Ψαρρού μαζί με την Μαίρη Βιτινάρος, που αποτελεί το νέο πρόσωπο του GNTM 5 και εκτελεί χρέη model instructor.

Δείτε το βίντεο 


Η Μαίρη Βιτινάρος είναι διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, ποζάρει και μαθαίνει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.
Κλείσιμο

Με καταγωγή από Ελλάδα και Αυστραλία, η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά, ενώ από μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια.

Το ύψος της είναι 1,84, το οποίο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και το περπάτημα στην πασαρέλα, εξασφάλισαν στη Μαίρη Βιτινάρος πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex, ενώ έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

Με 131.000 ακόλουθους στο Instagram, το νέο πρόσωπο του GNTM 5 είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Νέο ντοκιμαντέρ «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης