Xριστίνα Ορφανίδου για το revenge porn: «Ο πρώην μου το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί»

Xριστίνα Ορφανίδου για το revenge porn: «Ο πρώην μου το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί»

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» μίλησε, για όσα έζησε από τη διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο και για τον κοινωνικό στιγματισμό που την ακολουθεί μέχρι σήμερα

Orfanidou_
Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τον προσωπικό της Γολγοθά, καθώς πρώην συντροφός της ανέβασε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, με σκοπό να την εκδικηθεί: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση» τόνισε η νεαρή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε αναφερθεί και κατά το παρελθόν στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της. Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και πλέον αρχίζει και η δίκη για το revenge porn (εκδικητικό πορνό) περιστατικό.
orfanidoy-423423
Μέσα από συνέντευξή της, η ίδια σχολίασε: «Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω από πρώην σύντροφο μου, είναι πολύ μικρή».

«Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί», ενώ για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να κατέβει το βίντεο τόνισε «δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει πλέον ο κοινωνικός περίγυρος: «Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή… Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

Κλείσιμο
Η δικηγόρος της Χριστίνα Ορφανίδου, Σοφία Κατσούλα, μίλησε επίσης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε: «Μετά από πολλές αναβολές η υπόθεση της Χριστίνας επιτέλους δικάζεται και πλησιάζει η δικαίωσή της» και επιβεβαιώσε πως: «Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει στο διαδίκυο βιντεοληπτικό υλικό».

Τέλος, όσον αφορά στη στάση του κατηγορούμενου, σημειώθηκε ότι η πελάτης της, δεν έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τον δράστη, γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnenm4ltmaxd)

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Νέο ντοκιμαντέρ «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης