Γιάννης Βαρδής: «Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής»

Γιάννης Βαρδής: «Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον Λιανό, τα αρνητικά σχόλια που ακούει ανά διαστήματα, αλλά και τον πατέρα του

vardis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιανό.

«Με τον Λιανό είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περισσότερα από όσα είμαι με τη γυναίκα μου. Η διαφωνία μου με τον Γιώργο στα live είναι ότι εγώ δεν θέλω να κοιμάμαι εκτός Αθηνών, θέλω να γυρίζω πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν έχει δεχτεί «πλάκες» ή σαμποτάζ στον χώρο που εργάζεται, είπε: «Υπήρχε πάντα μια αόρατη προστασία, λόγω του πατέρα μου. Δεν θα μπορούσαν να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο κι ας ήθελαν».

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cndum2l4v3ih)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στον χώρο του τραγουδιού.

«Ακόμα διαβάζω πικρόχολα σχόλια του τύπου "ποιος είναι αυτός;", "δεν έχει κάνει τίποτα", "δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον χώρο". Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής. Υπάρχουν παιδιά τραγουδιστών που αξίζουν και κάποια που δεν θα έπρεπε να είναι τραγουδιστές», σημείωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τον πατέρα του και εξέφρασε το παράπονό του. «Ο πατέρας μου έφυγε με το παράπονο ότι δεν έπαιζαν τραγούδια του στο ραδιόφωνο. Έχω ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου, αλλά με φοβίζει ότι μπορεί να μην παιχτούν στο ραδιόφωνο», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: B' γύρος για την αντεπίθεση του Κιέβου, βοήθεια-μαμούθ από τις ΗΠΑ


Ιβάν Σβιτάιλο: Ευτυχισμένος στη ζωή και στη σκηνή


Δείτε βίντεο: Κλεμμένη Μασεράτι εκτοξεύεται στον αέρα με 200 χλμ - Ένας νεκρός και δυο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης