Γιώργος Θεοφάνους: «Ηχογραφούμε νέο κομμάτι για το Μαύρο Ρόδο»

Γιώργος Θεοφάνους: «Ηχογραφούμε νέο κομμάτι για το Μαύρο Ρόδο»

Ο δημιουργός αποκάλυψε ότι του είχαν ζητήσει και άλλη φορά να γράψει τραγούδι για τηλεοπτική σειρά - Δείτε το βίντεο 

theofanous
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επένδυση της νέας δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για αυτή τη νέα συνεργασία.

Ο δημιουργός αποκάλυψε ότι του είχαν ζητήσει και άλλη φορά να γράψει τραγούδι για σειρά, ωστόσο ήθελε να του αρέσει η ιστορία: «Όταν ήρθε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο σκηνοθέτης, και μου εξήγησε την ιστορία, ενθουσιάστηκα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους περιέγραψε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του τραγουδιού όταν ζήτησε από τους μαθητές της σχολής του να γράψουν ποιήματα πάνω στο σενάριο της σειράς: «Ήρθαν περίπου 300 ποιήματα. Τα διάβασα όλα, είχε πολλά καλά και δυσκολεύτηκα να διαλέξω. Κάποια από αυτά ίσως τα χρησιμοποιήσω και στην πορεία» ανέφερε.

Η επιλογή του μουσικοσυνθέτη ήταν η Κερασία Ανδριανάκη, η οποία έγραψε τους στίχους του τραγουδιού που επιλέχθηκαν τελικά. Δεν γνωρίζονταν και συναντήθηκαν μόνο μία φορά.

Γιώργος Θεοφάνους & Ελένη Βιτάλη  - Μαύρο Ρόδο (OST Μαύρο Ρόδο) - Official Lyric Video

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην Ελένη Βιτάλη, που ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων, τόνισε: «Η Ελένη Βιτάλη ήταν το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό, όχι μόνο λόγω του θρησκευτικού περιεχομένου, όπου η φωνή της Ελένης ειδικεύεται. Άκουγα μόνο την Ελένη στ’ αυτιά μου».

Για τη Μαρινέλλα και τον Γιάννη Πάριο, αποκάλυψε: «Είχα δύο αγάπες πάντα, από μωρό. Τη Μαρινέλλα και τον Πάριο. Πολλές φορές νιώθω πως γράφω μόνο γι’ αυτούς τους δύο».

Σχετικά με τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», σχολίασε πως ηχογραφούν ένα νέο κομμάτι, που θα ακουστεί στο τρίτο επεισόδιο, σε στίχους του Φίλιππου Γράψα και με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης