Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει τι θα συμβεί με τη σχέση «Αστέρη - Στέλλας»

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει τι θα συμβεί με τη σχέση «Αστέρη - Στέλλας»

Η ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό «μέλλον» του χαρακτήρα της

samara
Συνταρακτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στον «Σασμό», καθώς ο φόνος του Άγγελου δεν έχει φτάσει ακόμα στην εξιχνίαση.

Η Στέλλα αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά την υπεράσπιση των Σταματάκηδων και η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το μέλλον του χαρακτήρα της στη σειρά.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και δήλωσε αρχικά, πως η ίδια νιώθει αμηχανία, όταν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση.

«Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου, αλλά σε κάποια γυρίσματα πιο δύσκολα, θα ανατρέξω για να με δω και να διορθώσω τα λάθη μου. Είναι αμήχανο να με βλέπω, πάντα βλέπω λάθη στον εαυτό μου», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cndrfrvvvand)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση της Στέλλας με τον Άγγελο, αλλά και την πορεία της με τον Αστέρη. «Η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο. Πήρα μηνύματα που μου έλεγαν "τώρα τον θυμήθηκες;". Ο Άγγελος είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Η Στέλλα τώρα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη. Η οικογένειά του θρέφει τη Στέλλα. Δεν αρέσει αυτό στον κόσμο, αλλά έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έρθουν κοντά και φιλικά. Η Καλλιόπη όμως, τη θέλει νύφη της τη Στέλλα. Δεν ξέρω αν θα αθωώσει τον Μαθιό, αλλά ξέρω ότι είναι καλή δικηγόρος», δήλωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο: «Με φωνάζουν Στέλλα στον δρόμο, έχουμε πάρει πολλή αγάπη και είμαι ευγνώμων».


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: B' γύρος για την αντεπίθεση του Κιέβου, βοήθεια-μαμούθ από τις ΗΠΑ


Ιβάν Σβιτάιλο: Ευτυχισμένος στη ζωή και στη σκηνή


Δείτε βίντεο: Κλεμμένη Μασεράτι εκτοξεύεται στον αέρα με 200 χλμ - Ένας νεκρός και δυο τραυματίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης