Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με τον Μαραντίνη - Εκνευρισμένος ο τραγουδιστής

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με τον Μαραντίνη - Εκνευρισμένος ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, γιατί δεν κατέβαλε τα ποσά που του αναλογούσαν στα παιδιά του - «Υπάρχουν δύο παιδιά» είπε η παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο

xristidou-marantinis3
Το πρωί της Τρίτης, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Η ποινή που αποφάσισε το δικαστήριο να επιβάλλει στον τραγουδιστή, είναι 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο στις κάμερες που υπήρχαν έξω από την Ευελπίδων, σχετικά με τη δικαστική απόφαση εναντίον του πρώην συζύγου της.
xristidoy

Αρκέστηκε απλά σε μερικές δηλώσεις, όπου ανέφερε:

«Παιδιά ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας είναι και δική μου δουλειά αλλά επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί ξέρω ότι κάνετε αυτό που κάνουμε εμείς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnd5s9ir3yj5)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Μαραντίνης φάνηκε εκνευρισμένος στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης. Θέλει να καταβάλει τα χρήματα στα παιδιά του, αλλά δεν ήθελε το ζήτημα να λάβει τόσο μεγάλη έκταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnd5t4nxod3t)
Κλείσιμο

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Οπότε, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πρώτη στο κτίριο 9 έφτασε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο τραγουδιστής. Στο σημείο βρέθηκαν οι κουμπάροι και καλοί τους φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.
marantinis__1_


Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο «ΟΚ!» σχετικά με το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό» είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

12 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μαραντίνη - Δεν κατέβαλλε διατροφή στη Χρηστίδου

Επιπλέον 14 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

«Συμμορία» από την Αχαΐα άρπαξε 43χρονο ζητώντας 20.000 ευρώ με αφορμή μερικά... σπασμένα δόντια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης