Μπέσσυ Αργυράκη για Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του»

Μπέσσυ Αργυράκη για Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Argyraki
Η Μπέσσυ Αργυράκη μοιράστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» άγνωστες ιστορίες από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

«Όταν ήμουν 11 χρονών, η μαμά μου και μια θεία μου με πήγαν στα “Ταλέντα” του Οικονομίδη. Όταν ήμουν 13 χρόνων έλαβα μέρος στο φεστιβάλ του Γιώργου Ματαράγκα κερδίζοντας το πρώτο βραβείο» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποκάλυψε, πως ξεκίνησαν ως συνεργάτες και ύστερα ήταν μαζί για 7 χρόνια: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του», ενώ τόνισε πως οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1975, κέρδισαν το πρώτο βραβείο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε επίσης και για τη σχέση της με την Ιαπωνία. Όπως δήλωσε η σχέση της με τη χώρα ήταν καρμική: «Εκπροσώπησα την Ιαπωνία στο φεστιβάλ τους και τραγούδησα καλύτερα από τις Ιαπωνέζες τραγουδίστριεςΤο “Τoshihico” πήρε το δεύτερο βραβείο και ακολούθησε ένας δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια».

Η τραγουδίστρα είναι παντρεμένη 38 χρόνια και έχει δύο παιδιά και όπως λέει ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Ο γάμος τους ήρθε έπειτα από 6 μήνες γνωριμίας και έφερε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί τον Άγγελο: «Όταν έμεινα έγκυος χάρηκα πολύ γιατί ήθελα να γίνω μάνα. Ο άντρας μου προβληματίστηκε γιατί ήμασταν ανύπαντροι».

Κλείσιμο
«Είπα “πάμε τώρα και για το κοριτσάκι” και πράγματι ήρθε η Εβελίνα» συνέχισε.

Σχετικά με το Dancing with the Stars όπου και συμμετείχε, η ίδια τόνισε πως ο σύζυγός της την αποθάρρυνε πολύ: «Η Εβελίνα μου είπε “προχώρα, θα το πετύχεις”» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε πως συνεχίζει να κάνει ακόμη μαθήματα χορού και αποκάλυψε πως το όνειρό της είναι να παίξει σε μιούζικαλ.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnc6j4kojzox)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης