Γιάννης Ζουγανέλης: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει»

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την τραπ σκηνή, τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της κόρης του και την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε

ζουγα_cleanup
Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και αναφέρθηκε τόσο στην τραπ μουσική, όσο και στις φήμες χωρισμού της κόρης του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή και την «παρακμή» στην κοινωνία μας: «Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά, που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τραπ δήλωσε: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά».



Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχτηκε μια τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο, όμως αναγκάστηκε να την απορρίψει για χάρη του θεάτρου.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά, αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», αναφέρει.

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει. «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», αποκαλύπτει κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης