Κατερίνα Διδασκάλου: «Η καλογερική είναι δύσκολη, δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η καλογερική είναι δύσκολη, δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»

didaskalou
Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30. Λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό φέτος να κάνει τηλεόραση αν δεν της προτεινόταν κάτι τόσο ξεχωριστό. Περιγράφοντας τον ρόλο της ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, είπε: «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωΐδα. Υποδύομαι μία ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια». Πρόσθεσε ότι η Ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωΐδα (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) να σκεφτεί πολύ καλά αν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του ρόλου επισκέφθηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο. «Πέρασα υπέροχα. Η Ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος. 'Ολες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο… Έχω πάρει πολλά στοιχεία της», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnc4icpq519t)

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι, απάντησε χαρακτηριστικά: «Η καλογερική είναι δύσκολη… Δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο, μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο». Συμπλήρωσε μάλιστα: «Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Κλείσιμο
Σχετικά με τον ρόλο της τόνισε επίσης πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «χωρίς παρωπίδες, που μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου και στην παράσταση «Το Χελιδόνι» στο θέατρο «Μουσούρη».

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης