Love Island: Η Αναστασία ανάμεσα σε δυο Γιώργηδες

Love Island: Η Αναστασία ανάμεσα σε δυο Γιώργηδες

Η παίκτρια διεκδικείται από δύο παίκτες στο ριάλιτι γνωριμιών

loveisland726
Η πρώτη νύχτα για τους παίκτες του «Love Island» ήταν γεμάτη απρόοπτα στη βίλα του ριάλιτι γνωριμιών.

Το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία των ζευγαριών στον κήπο της βίλας, εκεί όπου θα έπρεπε να μαγειρέψουν με κλειστά μάτια και υπό τις οδηγίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Έπειτα, οι διαγωνιζόμενοι κοιμήθηκαν χωρισμένοι σε ζευγάρια.

Ανάμεσα σε όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν και το δίλημμα της Αναστασίας Σιδηροπούλου, την οποία διεκδικούν δύο άνδρες, Πρόκειται για τους δύο Γιώργηδες που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cna3e4390p6h)

H 23χρονη διατροφολόγος, η οποία βρέθηκε από νωρίς σε δύσκολη θέση, αφού εκτός από τον Γιώργο Γεωργίου, ο Γιώργος Κόρκας θέλησε να την διεκδικήσει προκειμένου να προχωρήσουν μαζί στο παιχνίδι και κατάφερε να την «κλέψει» από τον άλλο Γιώργο, δεν κατάφερε να κοιμηθεί. Η 23χρονη μελαχρινή διατροφολόγος είχε θέμα με τα ροχαλήτά του Γιώργου Γεωργίου, τα οποία ξεσήκωσαν όλα τα ζευγάρια στο δωμάτιο.

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ύπνου μου, ροχαλίζω και ακούγομαι παντού, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αλλάξω. Καλά είπες εσύ από την αρχή να μπεις στην παρέα του Γιώργου και της Αναστασίας» είπε ο παίκτης του «Love Island» στον Γιώργο Κόρκα με την Αναστασία να του απαντά: «Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είπε, εγώ στη μέση κι εσείς δεξιά – αριστερά να ροχαλίζετε και να μην με αφήνετε να κοιμηθώ».

Και σχολίασε αργότερα η Αναστασία Σιδηροπούλου στην κάμερα: «Κάτι ξέρανε οι Γιώργηδες που με διεκδικήσανε, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ… από το ροχαλητό» είπε χαμογελώντας.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cna3fnfal6o9)




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης