Αλέν Ντελόν: Φωτογραφίζεται με την κόρη του από την έπαυλή του στη Γενεύη

Αλέν Ντελόν: Φωτογραφίζεται με την κόρη του από την έπαυλή του στη Γενεύη

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram της κόρης, του μεγάλου γόη του σινεμά

Alen_Delon
H 31χρονη κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα, δημοσίευσε μία σπάνια εικόνα με τον θρυλικό πατέρα της, από το σπίτι του στη Γενεύη.

O μεγάλος γόης του σινεμά, Αλέν Ντελόν, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες - ορόσημο για τον κινηματογράφο, ζει τα τελευταία έτη απομονωμένος στην έπαυλή του στη Γενεύη. Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι πρόσφατα μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στο διαμέρισμά του στο Παρίσι και στην έπαυλή του στην Ελβετία με τον αγαπημένο του σκύλο, έναν βελγικό ποιμενικό με το όνομα Λούμπο.

H κόρη του, Ανούσκα Ντελόν, τον επισκέφθηκε πρόσφατα στο σπίτι του στην Γενεύη και έβγαλε μια selfie φωτογραφία μαζί του.

«Το κορίτσι του μπαμπά» σημείωσε με τρυφερότητα στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι και έδειξε τη χαρά του, με την κόρη του στο πλευρό του.

Δείτε τη δημοσίευση 


Κλείσιμο
Το 1987 ο Αλέν Ντελόν γνώρισε την κατά πολύ νεότερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα μοντέλο από την Ολλανδία. Την ερωτεύτηκε πολύ, την παντρεύτηκε, απέκτησαν δυο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν – Φαμπιέν και τον Οκτώβριο του 2002 χώρισαν.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ του κινητογράγου, στα 86 του χρόνια, είναι μόνιμος κάτοικος της Γενεύης και όπως έχει δηλώσει αποτελεί επιθυμία του, να φύγει από τη ζωή με ευθανασία, όταν πια δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, η απόφαση του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία, στην Ελβετία. «Μετά από κάποια ηλικία έχεις το δικαίωμα να φεύγεις ήσυχα, δίχως να ταλαιπωρηθείς από νοσοκομείο, ενέσεις, μηχανήματα, κ.τ.λ.» είπε το 2019 πριν υποστεί διπλό εγκεφαλικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης