Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν νιώθω νοσταλγία»

Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν νιώθω νοσταλγία»

«Στη ζωή μου, και στην προσωπική και στην επαγγελματική, δεν αναπολώ το παρελθόν» ανέφερε η παρουσιάστρια 

Mpakodhmou__1_
Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», με αφορμή τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο αν αναπολεί κάτι από τις στιγμές που έζησε με τον παρουσιαστή κατά το παρελθόν.

«Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις» είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως – και στην προσωπική και στην επαγγελματική -, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν» δήλωσε κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια σχολίασε, αν μπορούν η φιλία και η επαγγελματική σχέση να διατηρηθούν στο χρόνο: «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».

«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους» τόνισε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης