Μαύρο Ρόδο: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές στα παρασκήνια της σειράς - Δείτε το βίντεο

Μαύρο Ρόδο: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές στα παρασκήνια της σειράς - Δείτε το βίντεο

Για τους ρόλους τους μίλησαν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Μαούτσου 

avrorodo_kakouris
Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30. Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, δήλωσε για τον ρόλο του: «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό, έναν επιχειρηματία της νύχτας. Ο γάμος μου περνάει κρίση, αλλά είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό μου». Για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, ανέφερε: «Στην αρχή είναι όλα πιο δύσκολα μέχρι να δεις ποιος είναι ο ήρωας σου. Συλλέγουμε πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία σκηνή από το παρελθόν. Από τις σκηνές αυτές, αλιεύουμε και εμείς στοιχεία για τους χαρακτήρες. Συνήθως, εκεί οι σεναριογράφοι μάς αποκαλύπτουν κάποια στοιχεία που δεν γνωρίζαμε και εμείς».

Η Κατερίνα Μαούτσου, είπε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Υποδύομαι τη Νατάσα, τη τραγουδίστρια στο νυχτερινό μαγαζί του Θέμη. Η Νατάσα έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον γιο του Θέμη, τον Πέτρο». Και, συνέχισε: «Η Νατάσα εκπροσωπεί ένα άλλο κομμάτι, εκείνο της νύχτας. Το σενάριο και η ιδέα μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα για αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω στη σειρά».

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn8rmzdtsn29)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Δείτε το τρέιλερ

Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Έρχεται… (trailer)

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ειρωνείες Ερντογάν για το φυσικό αέριο στην ΕΕ - «Μοιράζουν κουβέρτες στα κοινοβούλια»


Προφυλακιστέος ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης θετής του κόρης στη Κρήτη


Ο Πούτιν υπογράφει αύριο την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας - Στη Μόσχα οι αυτονομιστές «ηγέτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης