Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Όλοι περιμένουν πότε θα γεννηθούν τα Εμμανουηλάκια»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Όλοι περιμένουν πότε θα γεννηθούν τα Εμμανουηλάκια»

«Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας» ανέφερε μεταξύ άλλων για τη νέα του σχέση 

Emmanoul
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύντροφό του και στο εάν τελικά θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

«Μου έδωσε πάρε πολύ αγάπη τις λίγες αυτές μέρες. Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε μία κανονική σχέση όπως όλος ο κόσμος, είμαι 50% ερωτευμένος, δέχτηκα την πρόταση γάμου αλλά της εξήγησα ότι επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό για μένα, θέλω να δω πράξεις» είπε αρχικά.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο ίδιος αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη σχέση του: «Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα πάνω μου οπότε δεν θα μου έκανε κάποια πρόταση γάμου στον αέρα και εγώ θα έλεγα ναι», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor».

«Έχει βρει το ευαίσθητο σημείο μου και με ελκύει πάρα πολύ σαν άντρας. Θα φύγω Λονδίνο για να τη δω και όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν» συνέχισε.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn8pyi5gbaqx)

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σύστησε πριν από λίγες ημέρες για πρώτη φορά στο κοινό, τη σύντροφό του, Νάνσυ. Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να μοιραστεί τον έρωτά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, μέσα από μια σειρά insta stories.

Σε ένα από τα stories, ο make up artist ακούγεται να λέει στη Νάνσυ: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα από χθες ότι είσαι πολύ όμορφη και ταιριάζουμε πάρα πολύ. Κι επειδή κάποιοι δεν πιστεύουν ότι είμαστε μαζί κι η αγάπη μας είναι αληθινή, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν λέει ποτέ ψέματα, λέει μόνο αλήθειες. Έχουμε να κάνουμε πολλά».

Κλείσιμο
Τα καυτά φιλιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την σύντροφό του

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης