Ελένη Καρακάση: «Έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση»

Ελένη Καρακάση: «Έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση»

«Έχω δανειστεί χρήματα, ζούσα με τις πιστωτικές κάρτες» δήλωσε η ηθοποιός 

Karakasi
Η Ελένη Καρακάση σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε για τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσε, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όταν είχε περιττά κιλά και για τον ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

«Δεν έχω πει "να τα παρατήσω", έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση, αλλά δεν ξέρω να κάνω και κάτι άλλο. Έχω δανειστεί χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είμαι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και για την μητρότητα σχολίασε: «Σε έναν καθιερωμένο έλεγχο, είδαμε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ, το έκανα και ευτυχώς ήταν όλα “καθαρά”. Δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο τη μητρότητας, δεν ξέρω αν μπορέσω να υιοθετήσω, δεν έχει τελειώσει πάντως αυτό το κεφάλαιο. Η κλιμακτήριος έρχεται λίγο βίαια και πολύ ξαφνικά, κάνω ομοιοπαθητική, μιλάω με τους γιατρούς μου».

Μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση τοποθετήθηκε σχετικά με τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή της: «Έχω ακούσει φράσεις τύπου «ντουλάπα» και «βαρέλω», αλλά ήμουν πολύ δυνατή. Ήμουν 100 κιλά όταν ξεκίνησα την δίαιτα, έφτασα τα 49 και ακόμα έβλεπα 100. Έτρεχα να πάρω το λεωφορείο και έπεφτα στη μέση του δρόμου».

Για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», δήλωσε: «Στο «Μαύρο Ρόδο», είμαι η Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn8p7dgcduex)
Κλείσιμο

Η υπόθεση της σειράς
Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Λευτέρης Τσάτσης.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν σκοπεύει να συζητήσει με τον Πούτιν για τα δημοψηφίσματα

Τουλάχιστον 13 νεκροί στα πλήγματα του Ιράν εναντίον οργανώσεων της ένοπλης ιρανικής κουρδικής αντιπολίτευσης στο Ιράκ

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο ράπερ Coolio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης