Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Η Χάρις Αλεξίου είναι εξαιρετική ηθοποιός»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Η Χάρις Αλεξίου είναι εξαιρετική ηθοποιός»

Το «Maestro» αναμένεται να μεταδοθεί από το MEGA, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30

Maestro__1_
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δηλώσεις του, μίλησε για τη νέα σειρά Maestro που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30. Ο δημιουργός της σειράς εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ρόλο της Χάρις Αλεξίου στη σειρά των εννιά επεισοδίων. 

Ο ηθοποιός σχολίασε αρχικά για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη μετά από 11 χρόνια: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι. Ήθελα να πω μία ιστορία και αυτή η ιστορία θα μπορούσε να περιγραφεί σε εννέα επεισόδια».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τόνισε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να δημιουργεί σειρές με έντονο το κοινωνικό στοιχείο: «Το κάνω γιατί εμένα με αφορά και δεν μπορείς να κάτσεις να γράψεις κάτι αν δεν σε αφορά».

Ακόμα μιλώντας για την παρουσία της Χάρις Αλεξίου στη σειρά «Maestro» σημείωσε: «Είναι εξαιρετική ηθοποιός, είναι απίστευτη κωμίκα. Η σειρά έχει πολλές κωμικές στιγμές».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn7xtkd49bf5)

H υπόθεση του «Maestro»
O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Δείτε το τρέιλερ 

Κλείσιμο


Πρωταγωνιστούν
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Πολάκη για τα εμβόλια στη Βουλή

«Δεν έχει σχέση με αυτά - Γνώρισε ένα καλό παιδί αλβανικής καταγωγής» λέει η μητέρα της 22χρονης

Ναζιστικοί χαιρετισμοί και συνθήματα κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης