Βάσω Λασκαράκη για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Διάβασα το σενάριο κι είπα “Θεέ μου, σε ευχαριστώ”»

Βάσω Λασκαράκη για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Διάβασα το σενάριο κι είπα “Θεέ μου, σε ευχαριστώ”»

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τη νέα κωμική σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

vaso-laskaraki
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της στη νέα κωμική σειρά του MEGA και για την προσωπική της ζωή.

Η Βάσω Λασκαράκη συνάντησε τη Δέσποινα Καμπούρη και άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε μια φάση της ζωής της όπου αισθάνεται πολύ χαρούμενη και όλα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα.

Η ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον ρόλο της μίας από τις τρεις συνονόματες ηρωίδες στη νέα κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης Παπαθανασίου να με ρωτήσει κάτι για έναν άλλο ηθοποιό και τον ρώτησα αν ετοιμάζουν κάτι. Μου είπε ότι υπάρχει μια “Μαίρη” που μου ταιριάζει και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει. Του απάντησα, “Με κοροϊδεύεις;”», ανέφερε για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn7wddikrlap)

Συμπλήρωσε ότι ήθελε πολύ να γυρίσει στην τηλεόραση με μία καθαρή κωμωδία: «Όταν διάβασα το σενάριο της σειράς, είπα “Θεέ μου, σε ευχαριστώ”», δήλωσε χαρακτηριστικά. Για τη σχέση που έχει με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Κωνσταντίνο Γαβαλά, είπε ότι το ζευγάρι έχει κλείσει επτά χρόνια γάμου, όταν δηλαδή τα πράγματα ανάμεσά τους αρχίζουν να δείχνουν λίγο περίεργα.

Κλείσιμο
Τον σύζυγό της στη ζωή, τον Λευτέρη Σουλτάτο, τον χαρακτήρισε «οδοστρωτήρα»: «Είναι πολύ τεχνικράτης, αλλά και πολύ δοτικός ως άνθρωπος. Δεν θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την “αγκαλιά” του».

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε επίσης για έναν από τους φόβους της, που είναι «να μην τα κάνει μαντάρα ως μητέρα», και για την ψυχοθεραπεία που κάνει χρόνια. Τόνισε επίσης ότι έπειτα από ένα διαζύγιο υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις: «Το μεγαλύτερο στοίχημα σε ένα διαζύγιο είναι να καταφέρει το πρώην ζευγάρι να κερδίσει τη μάχη να μεγαλώσει το παιδί σωστά», προσέθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Πάλι κουταμάρες λες», «είσαι αγενέστατος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης