Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία της με την Κιάρα Φεράνι

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία της με την Κιάρα Φεράνι

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε εκδήλωση διάσημης μάρκας εσωρούχων στη Μονμάρτη

Mpompa-ferragni
Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε με την Κιάρα Φεράνι και δημοσίευσε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως γνωστοποίησε Ελληνίδα instagrammer σε stories της, βρέθηκε σε εκδήλωση διάσημης μάρκας εσωρούχων και μαγιό στη Μονμάρτη, όπου συνάντησε τη Φεράνι και απαθανάτισε τη στιγμή με μία selfie.

«Με την υπέροχη Κίαρα Φεράνι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε τη δημοσίευση

Ποια είναι η Κιάρα Φεράνι
Πρόκειται για μια από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες influencer ολόκληρου του κόσμου. H επιρροή που έχει στους σχεδόν 28 εκατομμύρια ακολούθους της, την οδήγησε μέσα σε μια δεκαετία να διδάσκεται ως μάθημα στο Harvard, αλλά και να γίνει ντοκιμαντέρ για το πώς να επιτύχει κανείς στη ζωή του.

Η Κιάρα Φερράνι δημιούργησε και διευθύνει τρεις εταιρείες, τη Sisterhood μέσω της οποίας διαχειρίζεται τις καμπάνιες της, την Bundled με την οποία λανσάρει τις δικές της σειρές μόδας και τέλος, την ΤΒS Crew όπου ανήκει το blog της με τίτλο «The Blonde Salad». Πρόκειται για εταιρείες με συνολικό τζίρο 31 εκατ. ευρώ, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως πρόκειται για brands που «χτίστηκαν» αποκλειστικά και μόνο από ένα άτομο και έγιναν γνωστά μέσω της προώθησής τους στο διαδίκτυο.

Είναι μία παγκοσμίου φήμης προσωπικότητα που μάλιστα το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει να γίνεται καθημερινά αντικείμενο συζήτησης και να φιγουράρει στα media, λόγω των αποκαλυπτικών της συνόλων.

Οι εμφανίσεις της έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με άλλους να την αποθεώνουν για την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει και άλλους να την σχολιάζουν αρνητικά, τονίζοντας πως «τέτοια σύνολα δεν είναι κατάλληλα για μια μητέρα δύο παιδιών».


Υπενθυμίζεται πως η διάσημη Ιταλίδα είναι παντρεμένη με τον ράπερ Fedez και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, τον 4χρονο Λεόνε και την μόλις σχεδόν δύο ετών, Βιτόρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Μανωλάς: Ο τρόμος του στον βρυχηθμό λιονταριού στη φωτογράφηση με τη Σαρζά - Δείτε βίντεο

Ιταλικές εκλογές: Άμεση ανάλυση της «Guardian» - Οι... κωλοτούμπες της Μελόνι την τελευταία πενταετία

Καιρός - Κακοκαιρία «Bogdan»: Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά - Πού υπάρχει κίνδυνος για ανεμοστρόβιλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης