Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Maestro είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά και η καλύτερη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Maestro είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά και η καλύτερη

Η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να μεταδοθεί από το MEGA, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30

papakaliatis-maestro-mega
Το «Maestro» αναμένεται να μεταδοθεί από το MEGA, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και η νεά σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων ο δημιουργός της νέας σειράςστη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι το Maestro είναι για εκείνον η πιο ωραία δουλειά του: «Για μένα το “Maestro” είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή».
20220926140829_1D8A7571

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός σχολίασε τη σειρά και μίλησε για το τηλεοπτικό του όραμα: «Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί. Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του “Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn75swjhx2y9)
Κλείσιμο


H υπόθεση του «Maestro»
O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Δείτε το τρέιλερ 

Maestro | Teaser

Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:


Κώστας Μανωλάς: Ο τρόμος του στον βρυχηθμό λιονταριού στη φωτογράφηση με τη Σαρζά - Δείτε βίντεο

Ιταλικές εκλογές: Άμεση ανάλυση της «Guardian» - Οι... κωλοτούμπες της Μελόνι την τελευταία πενταετία

Καιρός - Κακοκαιρία «Bogdan»: Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά - Πού υπάρχει κίνδυνος για ανεμοστρόβιλους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης