Γιώργος Χρυσοστόμου: «Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια»

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011, με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ» τόνισε ο ηθοποιός

xristostomou543534
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη μάχη με τον εαυτό του, την έπαρση και το αλκοόλ, αλλά και την απόφασή του, να αλλάξει τη ζωή του. Επιπλέον, ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και για τη μελαγχολία που βίωσε στην εφηβεία του.

«Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου» δήλωσε.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο ίδιος σχολίασε ότι η πιο μακροχρόνια σχέση του, κράτησε μόλις έναν χρόνο: «Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Όταν ήρθε στη ζωή του η σειρά L.A.P.D., όπως σχολίασε βρισκόταν στην πιο σκοτεινή φάση. Εκείνο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αλλάξει ήταν η διαπίστωση πως θα άντεχε η υπόλοιπη μισή ζωή του να συνεχίσει έτσι.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn71uw5g90zl)

Κλείσιμο
«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα».

Ακόμα ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει τύχει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον δρόμο, καθώς ο πατέρας του ήταν νοσοκομειακός υπάλληλος και είχε πάντα μαζί του ένα οργανωμένο σακίδιο.

«Αγαπιόμαστε οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Πολλοί συνάδελφοι έρχονται στις παραστάσεις που τους καλείς με σημειωματάριο για τις αρνητικές εντυπώσεις τους» είπε.

Τέλος ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην παράσταση «Το Σώσε», την οποία χαρακτήρισε ως μία ευκαιρία που συμβαίνει μία φορά στο τόσο: «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε ένα ωραίο μάζεμα. Θα μου έπαιρνε επτά σεζόν να δουλέψω ξεχωριστά με τον καθένα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn71wksjm4e9)


Ειδήσεις σήμερα

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή

Παρέα γυναικών στη Βραζιλία έγινε viral όταν το έδαφος κατέρρευσε ενώ χόρευαν σε πάρτι - Δείτε βίντεο

Αγνοείται για 5η μέρα η 48χρονη στην Ευρυτανία - Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης