Μαρία Ιωαννίδου: «Σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος»

Μαρία Ιωαννίδου: «Σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος»

Η ηθοποιός μίλησε για τη μαστεκτομή που έκανε, τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού και τις αμβλώσεις που έκανε στο παρελθόν

maria-ioannidou
Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου και μίλησε τόσο για την ίδια, όσο και για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις τραυματικές εμπειρίες που έχει ζήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Μαρία Ιωαννίδου αρχικά δήλωσε: «Σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου».

Όσο για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, την κόρη του άλλοτε συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού, δήλωσε: «Η Ναταλία είναι άτομο λίγο μοναχικό, από επιλογή. Δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα καρκίνο τηλεφωνούσε, αλλά δεν πέρασε να με δει. Την αγαπώ, αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το πω».

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn6yr8zlpwip)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της και για τις οποίες έχει μετανιώσει. «Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό. Πέτυχε κι έπαθε τον καρκίνο και μου πέθανε. Το γράφω στο βιβλίο ότι ο Θεός με τιμώρησε. Μου είπε "σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ"», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, είχε και αρκετές αποβολές. Μια από αυτές, συνέβη πάνω στη σκηνή. «Απέβαλα πάνω στη σκηνή, ενώ χόρευα. Ήμουν κάποιων μηνών κι έβαλα αμέσως τα κλάματα. Με πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως», εξηγεί.

Τέλος, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι νέα, έχω ρόλους γκόμενας και θα μου κόψεις τον μαστό; Είπα στον γιατρό "αν με εγχειρίσεις και βρεις μέσα όγκο να το κόψεις, αλλιώς όχι". Και δεν μου το έκοψε, το έχω».



Ειδήσεις σήμερα:

Μπλόκο Πούτιν, μετά το φιάσκο: «Σφραγίζει» ο ρωσικός στρατός τη συνοριακή γραμμή με τη Γεωργία


Νέες δημοσκοπήσεις: Η κυβέρνηση αφήνει πίσω τη ζημιά από τις παρακολουθήσεις και προσεγγίζει την αυτοδυναμία


Ζαν Ιμπέρ: Ο διάδοχος του Ντικάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης