Θανάσης Ευθυμιάδης: «Υπήρχαν πολλές βδέλλες γύρω μου»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Υπήρχαν πολλές βδέλλες γύρω μου»

«Έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έφυγαν οι άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν και άφησαν χώρο για νέους ανθρώπους»  συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Eythimiadhs
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε όλες τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Ο ηθοποιός σχολίασε την αλλαγή στο τρόπο ζωής του και τη στροφή σε μία πιο εναλλακτική καθημερινότητα.

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτές οι παιδικές αναμνήσεις και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία. Με την οικονομική κρίση οι συνθήκες δυσκόλεψαν πολύ στην Ελλάδα και τότε ήρθε η ώρα να πάρω μία απόφαση για μένα. Ή συνεχίζω τους τρελούς ρυθμούς ή βρίσκω μία άλλη λύση. Εκεί ήρθαν μέσα μου και ξύπνησαν οι φωνές των προγόνων, που μου είπαν να είμαι κοντά στα παιδιά μου, όσο περισσότερο μπορώ, γιατί μπορεί να γίνουν και δάκαλοι» είπε αρχικά.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε σε μία στιγμή στη ζωή του, κατά την οποία η τράπεζα και η εφορία τον πίεζαν για να επιστρέψει τα χρήματα που χρωστούσε. Eκείνος πήγε στη θάλασσα, ενώ έριχνε χιονόνερο, και χόρεψε πυρρίχιο, ξεχνώντας με αυτό τον τρόπο τον φόβο: «Έριχνε χιονόνερο θυμάμαι και ήμουν στη θάλασσα. Είχαν αρχίσει να παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες, η εφορία για τις δόσεις και τα δάνεια. Οι δουλειά σου έλεγε δεν έχω χρήματα να σε πληρώσω και οι τράπεζες ζητούσαν τα λεφτά. Λέω θα τρελαθώ. Ήταν χειμώνας και τα βγάζω όλα, χορεύω έναν πύρρίχιο και βουτάω στη θάλασσα. Εκεί κατάλαβα ότι τελείωσε ο φόβος, κατάλαβα ότι υπάρχει η θεϊκή δύναμη».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του παραδέχτηκε, πως απομάκρυνε άτομα από τη ζωή του: «Υπήρχαν πολλές βδέλλες γύρω μου, πολλές συναισθηματικές και οικονομικές. Έβγαινες έξω να πιεις έναν καφέ και σε φόρτωναν με τα προβλήματα και τη μιζέρια τους. Έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έφυγαν οι άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν και άφησαν χώρο για νέους ανθρώπους». 

Μιλώντας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Dolce Vita, σχολίασε ότι η σειρά αυτή ήταν μία αφορμή, για να γίνουν περισσότερο αποδεκτές στην Ελλάδα, οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ «Ρίζες» που ετοιμάζει στο MEGA δήλωσε: «Έχω να κάνω τηλεόραση 11 χρόνια. Ήθελα να υπάρχει κάτι χρήσιμο για τον κόσμο, κάτι που θα αφήνει ένα μήνυμα στους ανθρώπους και δεν θα τροδοφοτεί τον φόβο. Οι «Ρίζες» ξεκινούν αρχές Οκτώβρη και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα. Τα γυρίσματα είναι όλα εξωτερικά».

Τέλος ο Θανάσης Ευθυμιάσης σχολίασε το αν χορεύει πλέον ζεϊμπέκικο: «Για να χορέψεις ζεϊμπέκικο πρέπει να έχεις ένα ερωτικό καημό, αφού δεν έχω ερωτικό καημό, δεν μπορώ να χορέψω ζεϊμπέκικο. Μπορεί να χορέψω για τις κόρες μου αν μου το ζητήσουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn65nuw69vch)

Ειδήσεις σήμερα

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης