Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα

Με έναν ιδιαίτερα σύντομο λόγο την ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και της ευχήθηκε τα καλύτερα για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα

liagkas-nomikou
Την πρώτη εκπομπή μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού «άνοιξε» ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατά την έναρξη του «Πρωινού», ο παρουσιαστής με έναν ιδιαίτερα σύντομο λόγο που κράτησε μόλις 54 δευτερολέπτα, την αποχαιρέτησε και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Ωστόσο, δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή, έστω αυτή, συνεργασία που είχαμε εδώ και 2-3 εβδομάδες. Ειλικρινά, της εύχομαι τα καλύτερα. Ό,τι και να κάνει, να το χαρεί και να περάσει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Απ' ό,τι διαβάσαμε, θα είναι στον ΑΝΤ1. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνει. Το αξίζει», συμπλήρωσε κι ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό για τη στήριξή του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει κι αυτή την ομάδα κι αυτή την εκπομπή. Θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε κλείνοντας. 
Γιώργος Λιάγκας:Η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1». 
«Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» λέει η Δούκισσα Νομικού μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα
Ένα διαζύγιο εξπρές για τα τηλεοπτικά δεδομένα που ξάφνιασε κάποιους, στοιχημάτιζαν άλλοι. Μετά από αρκετές φήμες και δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, από το ίδιο το κανάλι.

Κλείσιμο
Η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη την Πέμπτη στη τελευταία της εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής ανήρτησε μια μακροσκελή ανάρτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι αιχμές:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Δείτε βίντεο: Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα
Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα



Ειδήσεις σήμερα:

Billie Kark: Ο νέος ήχος της ποπ σκηνής

ΕΣΥ: Οι αλλαγές στο αγροτικό και τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών που σχεδιάζει η κυβέρνηση

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Πάττυ» από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης