Θανάσης Βισκαδουράκης: Βρέθηκε το αυτοκίνητo που του είχαν κλέψει

Θανάσης Βισκαδουράκης: Βρέθηκε το αυτοκίνητo που του είχαν κλέψει

Δείτε τη δημοσίευση της συζύγου του ηθοποιού

Viskadourakis__1_
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου του Θανάση Βισκαδουράκη, καθώς οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό του οχήματος.

Ο ηθοποιός, όπως είχε γνωστοποιήσει τις προηγούμενες μέρες, φεύγοντας από το σπίτι του για την πρόβα της παράστασης «Μπακαλόγατος», διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του έλειπε. 

Όπως αποκάλυψε στο T-Live, έμαθε πως ο δράστης έχει ταξιδέψει μέχρι τη βόρεια Ελλάδα. «Το αμάξι πάει για Βουλγαρία, είναι απίστευτο. Η ζωή σε κάνει και γελάς και μέσα από δύσκολες καταστάσεις, αλλά τι να κάνουμε, έγινε. Δεν το πίστευα».

Στην αρχή δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι είχε πέσει θύμα κλοπής, ωστόσο απευθύνθηκε αμέσως στην ελληνική αστυνομία, η οποία κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να βρεθεί το αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Τελικά, το όχημα εντοπίστηκε, γεγονός που γνωστοποιήθηκε από τη σύζυγό του, Κατερίνα, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

«Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της. Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες» έγραψε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη.

Δείτε τη δημοσίευση
Κλείσιμο
Viskadourakis


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας

Βρετανός περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια Ρώσων βασανιστών - «Είμαι ο θάνατός σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης