Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του»

Διαρρήκτες είχαν αρπάξει από το κατάστημά της στο Περιστέρι 500 κρέμες

Katsafadou_
Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στις συνεχείς διαρρήξεις στο μαγαζί της στο Περιστέρι. 

«Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθλιπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του».

Αναφερόμενη στον εαυτό της είπε: «Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24» είπε αρχικά.

Μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε και αν θα βρει κάποια στιγμή τον κατάλληλο σύντροφο. «Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn3idjfx9uu1)

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε γνωστοποιήσει μέσω social media ότι το κατάστημά της στο Περιστέρι, είχε διαρρηχθεί για πρώτη φορά. Η ίδια ανάρτησε σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.


Κλείσιμο
Katsafadou___2_
Katsafadou___1_


Λίγες εβδομάδες αργότερα οι διαρρήκτες επιτέθηκαν ξανά και για δύο μέρες συνεχόμενα στο ίδιο μαγαζί σπάζοντας τη τζαμαρία και κλέβοντας 500 κρέμες. Όπως είχε τονιστεί οι κινήσεις των ληστών είχαν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος, για αυτό και η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα.



Ειδήσεις σήμερα:


Ο Ρούμπεν Έστλουντ στο Gala: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης που έκανε διάσημη τη Χιλιαδού


Ρωσία: Επιμένει στον πυρηνικό εφιάλτη ο Πούτιν – Συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος» των νέων


House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης