Μάκης Δελαπόρτας: «Ο εφιάλτης της Μάρθας Καραγιάννη, όταν έπαιζε στη Φίνος Φιλμ, ήταν το μπικίνι»

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο εφιάλτης της Μάρθας Καραγιάννη, όταν έπαιζε στη Φίνος Φιλμ, ήταν το μπικίνι»

Όσα αποκάλυψε για την αείμνηστη σταρ - Μαζί ετοίμασαν την αυτοβιογραφία της

makis-delaportas
Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε δηλώσεις για την ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην αείμνηστη σταρ και τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη.

«Η Μάρθα θα ήθελε μετά τον θάνατό της, να ακούγεται ότι στην ουσία ήταν ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος. Είχε μια βαθιά φιλοσοφία για τη ζωή και το μετά της ζωής. Το είχε ψάξει πάρα πολύ, για αυτό κι έκανε τόσα ταξίδια σε χώρες. Είχε πάει και στο Θιβέτ, το είχε ψάξει, ήταν προετοιμασμένη. Είχε πει κάποια στιγμή πως "θα βάλει μια τελεία". Αυτή η τελεία μπήκε εδώ και δύο χρόνια, πριν υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια εξηγεί τι ακριβώς εννοούσε η ηθοποιός.

«Είχε πει ότι "οκ, χόρτασα, ρούφηξα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα, ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, πήρα χειροκρότημα πολύ, αποδοχή, φτάνει! Να ζήσω κι εγώ λίγο σαν άνθρωπος". Δεν ήθελε να πεθάνει πάνω στο σανίδι. Δεν το ήθελε καθόλου, είχε μια άλλη φιλοσοφία για την ίδια τη ζωή. Πίστευε πως όλα έχουν την ηλικία τους, ακόμα και ο έρωτας», εξηγεί ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μάκης Δελαπόρτας: "Η Μάρθα Καραγιάννη είχε μια άλλη φιλοσοφία για την ζωή"


Τέλος, αναφέρθηκε στην αυτοβιογραφία που τη βοήθησε να ετοιμάσει και στον ρόλο του «sex symbol». «Πέρα από το ότι ήμασταν φίλοι, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αυτοβιογραφία της, είπαμε τα πάντα. Όταν φτάσαμε στο κομμάτι του έρωτας, μιας και ήταν βεβαίως το απόλυτο sex symbol για χρόνια ολόκληρα, μου είπε ότι στα 50 της αποφάσισε να μην ξαναφορέσει ποτέ μπικίνι, γιατί το μπικίνι ήταν ο εφιάλτης της όλα εκείνα τα χρόνια της Φίνος Φιλμ», αποκαλύπτει.

«Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ακολουθεί συνέχεια εξαντλητικές δίαιτες για να μπορέσει να έχει το αντίστοιχο σώμα», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης