Τάσος Ξιαρχό: «Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας»

Τάσος Ξιαρχό: «Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας»

«Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό» είπε - Δείτε το σχετικό βίντεο

xiarcho_aytoktonia
Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια του Πάνου Αργιανίδη, ο οποίος ήταν κλεισμένος σε κακή ψυχολογική κατάσταση στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο χορογράφος θυμήθηκε τη δική του απόπειρα αυτοκτονίας και μίλησε για αυτό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Είναι κάτι πολύ περίεργο και προσωπικό και αν δεν το έχεις βιώσει – είτε έχει δίκιο ή άδικο – να φτάνεις στο τέλμα είναι πολύ σκληρό. Την έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, ευτυχώς δεν πέτυχε, απέτυχε. Οποιοσδήποτε κάνει αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα δεν υπάρχει ζωή.

Μπορείς να ζήσεις φανταστικά και να το έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή. Αν σκέφτεσαι να το κάνεις, να σκέφτεσαι ότι όταν πεθαίνουμε αφήνουμε πίσω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. Έτσι είχε γίνει και σε μένα. Δεν απαντούσα στους δικούς μου, ενώ πάντα απαντάω. Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας.

Τώρα που το σκέφτομαι είναι σίγουρα λάθος, ένα λάθος που μου έδωσε πολλά καλώς ή κακώς. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον τους άλλους. Ήταν δύσκολο να βρω δουλειά μετά, αλλά πάντα τα κουμαντάρω. Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Το κουβαλάω, πάντα θα το κουβαλάω» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn1wbux7og4x)


Υπενθυμίζεται, ότι τον Νοέμβριο του 2021, ο Τάσος Ξιαρχό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ύστερα από τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε, όταν σε ένα βίντεο στο Instagram χλεύασε μια κοπέλα για την επιλογή της να φορέσει μπλούζα με ρίγες, ενώ είχε παραπάνω κιλά.

Η ανάρτησή του στα social media, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».




Ξιαρχό tik tok 1/11


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: «Κήρυξε τον πόλεμο στην ίδια του τη χώρα» - Πανικός με την επιστράτευση του Πούτιν

Βρετανία: Σάλος με τηλεαστέρες που παρέκαμψαν την ουρά για την Ελισάβετ - Βίντεο

Δείτε βίντεο: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν» είπε απαξιωτικά ο Τούρκος πρόεδρος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης