Μπέσσυ Αργυράκη: Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το J2US

Μπέσσυ Αργυράκη: Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το J2US

Πρόσφατα ρεπορτάζ την ήθελαν να είναι αρνητική στη συνεργασία της με τον πρώην παίκτη του Survivor

bessi_asmakopoylos
Πριν από μερικές ημέρες, διάφορα ρεπορτάζ ήθελαν την Μπέσσυ Αργυράκη να είναι αρνητική στο να έχει για παρτενέρ της τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όσον αφορά τη συμμετοχή J2US.

Ο λόγος ήταν ότι η τραγουδίστρια έβρισκε τον πρώην παίκτη του Survivor κακό φωνητικά και δεν ήθελε να συνεργαστούν επί σκηνής στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, η Μπέσσυ Αργυράκη σήμερα θέλησε να διαψεύσει όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε ότι από την παραγωγή έμαθε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα συμμετέχει στο φετινό J2US.

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι φίλος μου δέκα χρόνια. Εγώ τον ήθελα και τον πρότεινα και συμπτωματικά τον ήθελε και η παραγωγή. Συναντηθήκαμε γιατί είμαστε και φίλοι και τον υπεραγαπώ, όπως και εκείνος. Κάποια στιγμή ακούω ότι δεν θα είναι, παίρνω την παραγωγή και μου είπαν πως δεν τα βρήκαν μεταξύ τους και ξαφνικά είδα αυτά που έγραψαν και ξαφνιάστηκα» είπε αρχικά, η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Εγώ μίλησα με τον Γιώργο και ήταν και εκείνος ξαφνιασμένος. Εγώ του είπα να κάνει αυτό που θέλει, εκείνος θα βρίσκεται σε ένα άλλο πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του φίλου της, Ρόμπερτ Oυίλιαμς, για τον οποίο και δήλωσε: «Με τον Ρόμπερτ ήμασταν οικογενειακοί φίλοι. Εγώ τον καμάρωνα και αυτόν και την όμορφη οικογένεια που έχει κάνει, ήμασταν πολλοί αγαπημένοι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε. Τώρα θα κάνουμε μια συναυλία στη μνήμη του Ρόμπερτ και θέλω να παρακαλέσω τα ραδιόφωνα και όπου μπορούν να βάζουν τα τραγούδια του.

Μια βδομάδα πριν τον θάνατό του είχαμε μιλήσει και μάλιστα του είχα φτιάξει ένα γλυκό το οποίο του άρεσε πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn13um237pip)


Ειδήσεις σήμερα:

«Θρίλερ» με την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη

Ένοπλος προσπάθησε να μπει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος, εξομολογείται ο βουλευτής Καράογλου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης