Μάρθα Καραγιάννη: Ο Γιάννης Βογιατζής ξέσπασε σε κλάματα - «Είχε να προσφέρει πολλά ακόμα»

Μάρθα Καραγιάννη: Ο Γιάννης Βογιατζής ξέσπασε σε κλάματα - «Είχε να προσφέρει πολλά ακόμα»

«Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα. Εγώ έμεινα άφωνος όταν πέθανε και η Μάρθα… Τι γρουσουζιά έπεσε πια», είπε ο ηθοποιός

vogiatzis-1
Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη με την οποία είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη θλίψη του ενώ μιλώντας για εκείνη ξέσπασε σε δάκρυα.

«Άριστα ήταν και ως συνάδελφος και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως χορεύτρια και ως σώμα και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος που δυστυχώς χάθηκε και αυτή. Χάθηκε, μπορώ να πω, αρκετά νωρίς γιατί μπορούσε ακόμα η Μάρθα να προσφέρει στο θέατρο το οποίο λάτρευε αλλά την λάτρευε πολύ και ο κινηματογράφος. Το μουσικό θέατρο και ο Δαλιανίδης την λάτρευε την Μάρθα. Έχουμε κάνει πέντε ή έξι ταινίες μαζί, όλα τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη. Λες και ήταν επαγγελματίας και μόνο χορεύτρια! Αλλά ήταν και ηθοποιός σπουδαία! Αλλά και πάνω από αυτά τα δύο ήταν και άνθρωπος σπουδαίος, δοτικός», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Σε έφερνε κοντά της, άκουγε αυτά που της έλεγες, σε πονούσε, σε αγαπούσε, σε συμπονούσε, σε ερμήνευε. Ήταν όπως ήταν η εξωτερική της εμφάνιση, η θεία της εμφάνιση σε σώμα και πρόσωπο ήταν και η ψυχή της. Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα. Εγώ έμεινα άφωνος όταν πέθανε και η Μάρθα… Τι γρουσουζιά έπεσε πια».

«Μα δεν γίνεται, δεν γίνεται! Το άκουσα και λέω, «όνειρο είναι αυτό»… Δεν το πίστευα πια γιατί έχουμε και τους άλλους τους θανάτους. Τι είναι αυτό το πράγμα… Τι θανατικό έπεσε… Και δεν κάνει μια επιλογή σωστή, τουλάχιστον, να πάρει τους πολύ ηλικιωμένους. Η Μάρθα είχε να προφέρει πολλά ακόμα. Ήταν φίλη μου, δεν ήταν απλά συνάδελφος μου. Ήταν σπουδαίο πλάσμα η Μάρθα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmzo4pqogtwh)

Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της


Η τρομακτική τούμπα του Αμερικανού ράπερ Post Malone στη σκηνή – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης