Survivor All Star: Τριαντάφυλλος και Παππάς αφήνουν υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι

Survivor All Star: Τριαντάφυλλος και Παππάς αφήνουν υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor συναντήθηκαν και άφησαν ανοιχτό στους διαδικτυακούς τους φίλους το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο ριάλιτι - Δείτε βίντεο

triantafillos-pappas
To δικό τους «reuniοn» έκαναν ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος και άφησαν αιχμές για μία ακόμα πιθανή «τηλεοπτική συνύπαρξη», μετά το Survivor.

Οι δύο εκρηκτικοί χαρακτήρες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, συναντήθηκαν και απάντησαν για τα όσα ακούγονται για το Survivor All Star και το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να μοιραστούν τη συνάντησή τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσαν βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κι εξέφρασαν στο κοινό τους την επιθυμία και τους προβληματισμούς τους.

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο, να το ξέρει... Παιδιά, το τι περάσαμε... Και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα».

Η συνάντηση του Αλέξη Παππά με τον Τριαντάφυλλο και τα υπονοούμενα για το Survivor All Star

Κλείσιμο
Τότε, ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε στα λεγόμενά του και άφησε ένα υπονοούμενο για τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star», καθώς δεν αποκλείεται να τους δούμε ξανά μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θα περάσουμε κι άλλα... Κι άλλα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης